„Seară de film” la Kaufland. Electronice audio-video și două surprize în oferta retailerului

03.06.2021
„Seară de film” la Kaufland. Electronice audio-video și două surprize în oferta retailerului
Foto: Shutterstock

Kaufland, unul dintre cele mai populare lanțuri de retail de pe piața din România, a introdus noi electronice în ofertă începând cu data de 2 mai. Unele dintre acestea sunt oferite în cadrul campaniei „Seară de film”.

Atrage atenția televizorul Samsung UE32T4302AKXXH oferit de Kaufland. Dispozitivul este smart și folosește tehnologie LED pentru ecran. Televizorul include display cu diagonala de 32” (81 cm), are rezoluție de 1.366 x 768 pixeli și difuzoare cu putere (RMS) de 10 W. Dispozitivul include două porturi HDMI, unul USB, un port Ethernet și slot pentru card CI. Prețul, promoțional, este de 999 de lei.

Pentru cei care nu doresc un televizor inteligent, compania vinde modelul VORTEX V32TPHDE1, la prețul de 599 de lei. Dispozitivul are ecran Full HD cu diagonala de 24” (61 cm), difuzoare de 42 W, port HDMI, port VGA, slot CEC și USB.

Pentru televizoare poate fi cumpărat, de la Kaufland, un soundbar marca Sharp la prețul de 219,90 lei. Dispozitivul are putere (RMS) de 40 W, telecomandă și poate fi montat pe perete.

Este disponibil și un suport mobil de perete pentru televizoare, marca Switch On. Sistemul costă 70 de lei și poate susține televizoare cu diagonale cuprinse între 94 – 191 cm și cu o greutate maximă de 40 kg.

Kaufland are două surprize în campania „Seară de film”

Interesant este un aparat pentru pocorn, disponibil la prețul de 100 de lei. Acesta are putere de 1.100 W și include capac din plastic transparent.

Totodată, Kaufland oferă un aparat pentru prepararea vatei de zahăr, marca Swiss Home, la prețul de 149,90 lei.

CITEȘTE ȘI:

Dedeman, 1 iunie: Produse deosebite și inedite din oferta actuală a retailerului

Lidl, 31 mai: Produsele atractive și inedite din oferta magazinelor Lidl

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult