Dedeman, 1 iunie: Produse deosebite și inedite din oferta actuală a retailerului

01.06.2021
Dedeman, 1 iunie: Produse deosebite și inedite din oferta actuală a retailerului
Foto: Shutterstock

A venit vara, iar Dedeman, cel mai mare jucător de pe piața de bricolaj din România, și-a ajustat oferta de produse în ton cu noul sezon.

Atrage atenția robotul pentru curățarea piscinei marca Intex, oferit la prețul promoțional de 239 de lei. Dispozitivul funcționează doar cuplat la pompa sistemului de filtrare a piscinei. Aceasta trebuie să aibă un debit de apă mai mic de 15.140 l/h.

Pentru curte, utilă este aplica solară marca Hoff. Aceasta oferă un flux luminos de 300 lumeni, lumină rece și dispune de senzor de mișcare. Dispozitivul beneficiază de rezistență medie la praf și apă (IP44). Aplica include acumulator cu capacitate de 2.000 mAh și are prețul de 56,90 lei. Dacă este amplasată la exterior, în locuri însorite, pentru minim 6 ore, aplica poate oferi lumină constant până la 8 ore.

Citește și: Produse inedite, gadgeturi și accesorii disponibile acum la Kaufland. „Seară de film” la electronice

Tot sub marca proprie Hoff, Dedeman vinde un sistem solar. În pachet este inclus un generator de 12V / 7.5Ah, un panou solar de 10W, un cablu cu lungime de 6 m și două becuri LED de 12V cu soclu E27, prevăzute cu cabluri de câte 4 m.

Generatorul dispune de indicator LED care afișeaza nivelul de încarcare al acumulatorului și două ieșiri USB 5V 1A. Timpul de încărcare este de aproximativ 9 ore. Generatorul include, de asemenea, radio FM și player pentru fișiere mp3 stocate pe carduri SD sau stick-uri USB. Produsul costă 259 de lei.

Citește și Lidl, 31 mai: Produsele atractive și inedite din oferta magazinelor Lidl

Cei preocupați de securitatea locuinței pot achiziționa, de la retailer, o cameră de supraveghere PNI (model IP930W P2P PTZ). Aceasta oferă calitate Full HD a imaginii și urmărire inteligentă a mișcării. Dispozitivul costă 169 de lei. Sunt disponibile aplicații pentru sistemele de operare Android și iOS, dar și un program pentru Windows.

Camera poate fi rotită la 355 de grade pe orizontală și la 155 de grade pe verticală. Înregistrările pot fi făcute local, pe carduri micro-SD cu capacitate maximă de 64 GB (nu este inclus în pachet), sau pe un computer.

Cum mulți oameni pleacă în concediu pe vară, iar locuințele lor rămân goale, atractiv pentru unii clienți ar putea fi seiful electronic compact marca Yale, oferit la prețul de 199 de lei. Seiful este realizat din oțel, are o greutate de 5,4 kg și dimensiunile exterioare 200 x 310 x 200 mm.

La secțiunea electronice atrage atenția un sistem multimedia pentru automobile. Acesta dispune de ecran LCD cu diagonala de 4,1” care poate fi folosit pentru redarea de conținut foto/video. Aparatul mai include radio, player audio, cititoare pentru carduri micro-SD și stick-uri USB, conexiune Bluetooth, microfon și telecomandă. Butoanele fizice sunt iluminate din spate, iar utilizatorul poate schimba culoarea luminii. Este interesant faptul că aparatul poate reda imaginile surprinse de camere pentru marșarier. Dispozitivul costă 289 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul i-a spus vedetei să își facă selfie-uri în lenjerie. Ce a urmat e jenant: Mor de rușine…

Bunicii tăi ar putea avea o comoară în casă. Mergi și verifică, înainte să regreți!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult