Lidl, 31 mai: Produsele atractive și inedite din oferta magazinelor Lidl

31.05.2021
Lidl, 31 mai: Produsele atractive și inedite din oferta magazinelor Lidl
Foto: Shutterstock

Lidl vine cu noi oferte de produse interesante, multe dintre ele în ton cu perioada anului. Printre acestea se găsesc accesorii atractive și inedite.

În magazinele retailerului, clienții vor putea achiziționa un gadget simplu, dar foarte util. Un suport pentru umbrelă de plajă, marca Crivit, este disponibil la prețul de 10 lei.

Lidl vinde, tot pentru cei care se pregătesc să meargă la mare sau undeva în apropierea apei, o pompă electrică care se conectează la priza mașinii. Dispozitivul, marca Silvercrest, are mai multe capete și costă 35 de lei. Cablul pentru mașină are o lungime de aproximativ 3 metri.

Citește și: Produse inedite, gadgeturi și accesorii disponibile acum la Kaufland. „Seară de film” la electronice

Totodată, în magazine se găsește o mască pentru snorkeling, marca Crivit, la prețul de 100 de lei. Masca are suport pentru camere video de acțiune, pentru ca purtătorii să poată filma aventurile acvatice la care participă.

Sunt disponibile mărimi de la S la XL. Potrivit producătorului, sistemul de circulare a aerului reduce acoperirea cu vapori a geamului.

Citește și Dedeman, 1 iunie: Produse deosebite și inedite din oferta actuală a retailerului

Un hamac cu suport, care beneficiază de garanție de 3 ani, este disponibil la prețul de 219 lei. Produsul, marca Florabest, are dimensiunile 290 x 120 x 110 cm, suportă o greutate maximă de 100 kg și include geantă de depozitare.

Produse Lidl utile în bucătărie

Tot în această perioadă, Lidl vinde o râșniță de cafea Silvercrest Kitchen Tools, la prețul de 50 de lei. Dispozitivul, cu putere de 150 W, poate pregăti cafea pentru 8-9 cești la o utilizare.

Retailerul vinde, din nou, un aparat pentru prepararea înghețatei. Acesta este disponibil în două versiuni de culoare (verde, portocaliu) și costă 100 de lei. Bolul are capacitate de 1,65 litri, iar durata de preparare este de 40 de minute. Motorul cu paletă amestecă ingredientele în ambele direcții. Aparatul poate prepara maxim un litru de înghețată o dată. Cablul de alimentare are o lungime de 1,5 metri.

Atrage atenția, de asemenea, mașina de făcut paste. Aparatul, tot marcă proprie Lidl, Silvercrest Kitchen Tools, are prețul de 349 de lei. Accesoriile incluse în cutie sunt: două pahare gradate, opt discuri de modelare, un dispozitiv pentru ravioli, o rașchetă și o unealtă de curățare.

Sunt disponibile două programe pentru cantități diferite de faină: 250 g și 500 g. Dispozitivul poate prepara până la 600 de grame de paste la o utilizare.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Bunicii tăi ar putea avea o comoară în casă. Mergi și verifică, înainte să regreți!

VIDEO: Momentul când un autobuz electric explodează în parcare

Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO

Lista telefoanelor Huawei care primesc update la HarmonyOS pe 2 iunie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult