Sonic Lounger – înspăimântător de relaxant

30.10.2008
Sonic Lounger – înspăimântător de relaxant

Obosit după o zi de lucru stresantă, dar cu portofelul mustind de bancnote mari, singurul efort pe care mai trebuie să-l faci este să-ţi comanzi această sofă de 9000 de dolari, adusă parcă din temniţele de tortură sau din saloanele de chirurgie. În ciuda aspectului înfricoşător, Sonic Lounger are un scop nobil, acela de a-ţi relaxa toate simţurile şi tot corpul.

Aşează-te calm, nimic rău nu ţi se va întâmpla. Închide ochii şi aşteaptă. Gândeşte-te la ceva frumos. Masajul vibro-acustic gentil transmis de aparat te va face să te simţi în scurt timp ca după un somn adânc de 12 ore. Întreabă-te când ai mai dormit atâta vreme? Probabil că nu de curând. În tot acest timp, Sonic Lounger continuă să te răsfeţe.

Structura ergonomică şi braţele precise se adaptează liniilor corpului tău. Vibraţiile ritmice te vor alina, iar circulaţia sângelui va fi îmbunătăţită. Merită încercat, măcar de cei ce îşi permit aşa ceva. Şi sunt destui, când mă gândesc că există destui oameni care cumpără lănţişoare de 1000 de Euro pentru animalul din casă (şi acela nu e soţul sau soţia, ci pisica) şi dotează coteţul câinelui cu aparat de aer condiţionat, oare să fie vorba de prea multă dragoste sau prea mult snobism?

Sonic Lounger

Urmărește Go4IT.ro pe Google News