Trage tot, suge tot

08.05.2007
Trage tot, suge tot

Dacă sunteţi atraşi de putere trebuie să aflaţi despre noul Dyson Slim DC18. Este un dispozitv de 200 airwatts constanţi şi nu lasă nimic să stea în calea lui sau mai bine spus în urma lui. Este atât de puternic încât poate curăţa atmosfera căminului nostru. Poate crea inclusiv un mic uragan pentru a spulbera orice obstacol.

Fig.1

Nu vorbesc despre un dispozitiv futurist care poate reface stratul de ozon, ci doar de un aspirator care nu elimină praful doar de pe podea, ci curăţă şi atmosfera. Aerul evacuat de către aspirator este de 150 de ori mai curat decât cel respirat de noi în mod normal. În ciuda numelui, Dyson “slim” (subţire) are 7 kg, destul de greu dacă îl comparăm cu un aspirator nomal. O mare deosebire totuşi, faţă de un “rival” normal, o reprezintă principiul de funcţionare revoluţionar (Fig.1) şi lipsa totală a sacului.


Dyson Slim DC18 este dotat cu un filtru care poate fi spălat şi acompaniat de un alt filtru de aer care opreşte o mare pare din bacteriile prezente peste tot, nu doar particulele de paf. Dyson 18 pentru toate pardoselile (all floors) poate fi achiziţionat la un preţ de 469.99 $ cu tot cu taxe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News