Trei dispozitive smart, inclusiv unul pentru Crăciun, disponibile la Dedeman cu preț bun

06.12.2022
Trei dispozitive smart, inclusiv unul pentru Crăciun, disponibile la Dedeman cu preț bun

Dedeman are o ofertă bogată de dispozitive smart, care este actualizată aproape săptămânal. Am făcut o selecție cu trei produse din această categorie, disponibile chiar acum.

În magazinele companiei poate fi găsită instalație de pom smart, marca Hoff, cu 100 de LED-uri și lungime de 9,9 metri (plus cablu de alimentare de 3 metri). Culorile, timer-ul și modul de iluminare pot fi setate din aplicația dedicată Playlights. Produsul, cu putere de 12 W, costă 169 de lei și poate fi folosit inclusiv la exterior, deoarece beneficiază de certificare IP44. Asta înseamnă că rezistă la ninsori sau ploi ușoare.

Totodată, un adaptor de priză smart Hoff Line, care permite pornirea / oprirea de la distanță a aparatelor electronice și electrocasnice, are prețul promoțional de 47,90 lei la Dedeman. Dispozitivul este compatibil cu asistenții vocali digitali Amazon Alexa și Google Assistant. Adaptorul are o putere nominală de 3.000 W și tensiune de ieșire de 16A.

Un televizor smart LED, modelul Hisense 50A6BG, cu diagonala de 127 de cm, este disponibil la Dedeman la prețul promoțional de 1.599 de lei. Modelul are rezoluție Ultra HD, suport pentru tehnologia Dolby Vision HDR și își poate ajusta automat imaginea în funcție de tipul de conținut redat.

Pe lângă telecomandă, televizorul poate fi controlat inclusiv prin intermediul aplicației VIDAA. La capitolul conectivitate, Hisense 50A6BG dispune de conexiuni Bluetooth, Wi-Fi (Dual-Band), HDMI și USB.

Citește și: Utile la pregătirile de Sărbători: Lidl are o ofertă bogată de electrocasnice de bucătărie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult