Turul magazinelor, 15.09: Reduceri atractive la electronice și accesorii, disponibile la Carrefour

15.09.2021
Turul magazinelor, 15.09: Reduceri atractive la electronice și accesorii, disponibile la Carrefour

Carrefour, unul dintre cei mai populari retaileri din România, are în această perioadă oferte avantajoase la electronice.

Una dintre promoțiile atractive este la iPhone. Modelul iPhone 11 Pro, argintiu, cu capacitate de stocare internă de 512 GB costă, la Carrefour, 4.649,9 lei. Dispozitivul are display cu diagonala de 5,8” (rezoluție de 1.125 x 2.436 pixeli), 4 GB memorie RAM, sistem triple-camera (principală, wide, telephoto), certificare IP68 pentru rezistență la praf/apă și baterie de 3.046 mAh.

Promoția corespunde cu lansarea seriei iPhone 13, care vine cu notch mai mic, ecrane la 120 Hz și baterii mai performante.

Lanțul de supermarketuri vinde, tot la reducere, un ceas inteligent Galaxy Watch Active 2, cu ecran AMOLED de 1,4” și carcasă de 40 mm, la prețul de 599,9 lei. Dispozitivul include modul GPS și conexiune Wi-Fi.

Interesant este, de asemenea, prelungitorul smart Tellur TLL331031. Dispozitivul are trei prize, patru porturi USB și cablu cu lungime de 1,8 metri. Prelungitorul poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației Tellur Smart. Produsul oferă suport pentru asistenții vocali digitali Google Assistant și Amazon Alexa. Prizele pot fi programate independent pentru a funcționa, de exemplu, doar într-un anumit interval orar. Prețul este de 79,9 lei.

Carrefour oferă, de asemenea, un kit office marca Trust – care include tastatură, cameră web, cască și mouse – la prețul de 199,9 lei.

Pentru cei care au nevoie doar de acest accesoriu, în magazinele companiei este disponibilă o cameră web Tellur Basic, cu rezoluție Full HD (1.080p) și conectare la port USB 2.0. Produsul costă, promoțional, 99,9 lei.

Utilă în mașină, dar și în casă, este pompa electrică vândută de Carrefour. Aceasta funcționează la prize de 12 V sau 230 V și poate fi folosită pentru umflarea de saltele de plajă sau alte obiecte gonflabile. Pompa costă 49,9 lei.

CITEȘTE ȘI:

Produse aflate la promoție în magazinele Dedeman în acest moment

Lidl, 13 septembrie: Produse utile aflate la promoție în următoarele zile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult