Turul online al magazinelor: 3 produse IT&C disponibile cu reduceri, de pe până la 50%, la Carrefour

02.06.2022
Turul online al magazinelor: 3 produse IT&C disponibile cu reduceri, de pe până la 50%, la Carrefour

Carrefour are reduceri la mai multe produse din categoria IT&C. Am selectat trei dispozitive care ni s-au părut interesante.

Un suport de telefon pentru braț, model Hama Active XXL, este disponibil la prețul de 30 de lei (-50%). Pentru o mai bună vizibilitate noaptea, dimineața sau în amurg, dispozitivul include lumini. Totodată, banda pentru braț are și bandă reflectorizantă. Dimensiunile interioare sunt 15 x 0,7 x 8 cm.

Totodată, Carrefour vinde, cu reducere de 28%, un smartwatch Huawei Watch Fit. Dispozitivul are display AMOLED cu diagonala de 1,64” și ajustare automată a luminozității.

Citește și Turul online al magazinelor: 3 produse atractive aflate la reducere în oferta Dedeman

Ceasul, gândit pentru cei care practică diverse sporturi, vine cu suport pentru zeci de tipuri de exerciții, inclusiv 12 rapide, precum Exercise at Work sau Full-Body Stretch. Acest model include receptor GPS și rezistă la apă până la 5 ATM.

Huawei Watch Fit

Mai mult, dispozitivul monitorizează ritmul cardiac, somnul și nivelul de stres. Nu lipsește nici suportul pentru notificări. Ceasul costă, la reducere, 319 lei.

Tot cu reducere mare, de 35%, este disponibilul la Carrefour laptopul HP 15-dw1032nq. Computerul portabil costă 900 de lei.

Laptopul dispune de sistem de operare Free DOS, ecran Full HD (1.080p) cu diagonala de 15,6”, procesor Intel Celeron N4020 de 2,8 GHz, grafică Intel UHD 600, 4 GB memorie RAM (DDR4) și hard disk cu capacitate de 1.000 GB (1 TB).

Modelul HP 15-dw1032nq include două porturi USB 3.0 și unul USB Type-C.

Citește și: Turul online al magazinelor: Lidl vinde electronice, produse solare și accesorii de bicicletă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult