Turul online al magazinelor: 3 produse atractive aflate la reducere în oferta Dedeman

31.05.2022
Turul online al magazinelor: 3 produse atractive aflate la reducere în oferta Dedeman

Lanțul de magazine de bricolaj Dedeman are trei produse interesante disponibile cu reduceri semnificative în această perioadă.

O cameră de supraveghere PNI-IP52, cu senzor de 2 MP, are prețul de 239 de lei (redus de la 279 de lei). Dispozitivul înregistrează la calitate Full HD (1.080p), are conexiune Wi-Fi și dispune de slot pentru carduri microSD (cu capacitate maximă de 128 GB).

Dedeman
Camera de supraveghere inteligentă PNI-IP52.

Aplicația dedicată, numită CamHi, este disponibilă în versiuni pentru sistemele de operare Android și iOS. Există și aplicație pentru Windows, numită HiP2P. Camera are microfon, difuzor și permite comunicarea bidirecțională.

Citește și: Turul online al magazinelor: 3 produse IT&C disponibile cu reduceri, de pe până la 50%, la Carrefour

Dedeman vinde, tot cu preț redus, un televizor non-smart LED Allview 32ATC5000-H/2. Modelul are display cu diagonala de 81 de cm și care afișează imagini la calitate HD (1.366 x 768 pixeli).

Televizorul are tuner digital DVB-C + DVB-T/T2, include player multimedia, două porturi USB, două porturi HDMI și slot CI+. Prețul actual este de 578 de lei (839 de lei înainte).

Totodată, o lampă solară pentru exterior, în formă de caravană, este disponibilă la prețul de 39,90 lei (52,90 lei înainte). Dispozitivul, marca Hoff, are acumulator cu capacitate de 300 mAh. Lampa are dimensiunile 190 x 105 x 123 mm.

Citește și: Turul online al magazinelor: Lidl vinde electronice, produse solare și accesorii de bicicletă

Foto: Dedeman.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult