Unelte utile în orice atelier, disponibile la Kaufland cu prețuri bune

21.09.2022
Unelte utile în orice atelier, disponibile la Kaufland cu prețuri bune

Kaufland a publicat noul catalog, care include mai multe produse interesante. Am selectat patru produse vândute sub mărcile My Project și Switch On.

Un reflector LED cu acumulator, marca My Project, este disponibil la prețul de 70 de lei. Dispozitivul, cu putere de 10 W, are indicator luminos pentru nivelul de încărcare. Bateria se încarcă prin intermediul unui port USB, iar în cutie este inclus un cablu.

Citește și: Dispozitiv inedit pentru casă, cu telecomandă, disponibil în curând la Lidl

Totodată, la Kaufland este disponibilă o stație universală de ascuțit, cu putere de 65 W, la prețul de 90 de lei. Aparatul are cablu cu lungime de 2 metri și o turație de 8.000 de rotații pe minut. Unghiul de ascuțire poate fi reglat în intervalul 15 – 45 de grade.

Interesant este, de asemenea, dispozitivul de iluminat 3-în-1, marca Switch On. Acesta costă 40 de lei și funcționează ca lanternă, lampă de veghe și lampă cu senzor de mișcare. Senzorul are o rază maximă de 3 metri.

Tot sub marca My Project există, în ofertă, un pistol de lipit cu acumulator de 1.500 mAh. Temperatura maximă de operare este de 450 de grade Celsius. Cu acumulatorul încărcat complet autonomia este de 60 de minute. În pachet sunt incluse 10 grame de material pentru lipit.

Sursa: Kaufland.ro

Citește și: Noutăți la Lidl: 3 unelte Parkside bune pentru lucrul cu lemnul

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult