Utilizatorii de smartphone-uri Nexus 6, 6P şi 5X pot comanda, direct de la Google, carcase personalizate pentru telefoane

15.04.2016
Google a introdus o nouă serie de carcase personalizate pentru ultimele generaţii de dispozitive Nexus, 6, 6P şi 5X. Noile modele Live Cases sunt mai ieftine decât cele lansate anterior şi pot fi personalizate mai mult. 
 
Carcasele sunt disponibile în două categorii, Places şi Photos, care pot fi personalizate online. 
 
Citeşte şi: Save to Google: o nouă extensie de Chrome pentru salvarea de link-uri
 
Pe carcasele Places utilizatorii pot imprima un loc favorit din Google Maps. Culorile şi textura pot fi schimbate. Accesoriile pot fi comandate cu suprafaţă mată sau lucioasă.  
 
 
Carcasele Photos pot fi personalizate cu o imagine aleasă de utilizator. Pot fi aplicate filtre şi culori. 
 
 
În ambele cazuri, Google oferă câte un Live Wallpaper care include conţinutul imprimat pe carcasă. 
 
Ambele modele de carcase dispun pe spate de un buton ascuns care poate fi şi el personalizat. Acesta poate fi folosit pentru a lansa aplicaţia favorită sau o setare a telefonului. 
 
O carcasă costă 35 de dolari şi poate fi comandată aici
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult