ViewSonic a lansat butonul prin care poți partaja instant conținutul de pe ecranul laptopului, fără setări suplimentare

03.03.2021
ViewSonic a lansat butonul prin care poți partaja instant conținutul de pe ecranul laptopului, fără setări suplimentare
Foto: ViewSonic

Compania ViewSonic a lansat ViewBoard Cast Button, un nou accesoriu pentru soluția sa Wireless Presentation Display (WPD).

Dispozitivul permite partajarea rapidă a conținutului de pe laptop, printr-o singură apăsare. După configurarea inițială, care constă în asocierea butonului cu soluțiile interactive de afișare sau ecranele ViewSonic, utilizatorii nu mai trebuie decât să conecteze dispozitivul la un computer portabil, iar apoi să apese pe el pentru a partaja ecranul.

Butonul este compatibil cu mai multe sisteme de operare, printre care Windows, Mac OS și Chrome OS.

ViewBoard Cast Button se conectează la laptopuri prin porturile HDMI sau USB-C și este alimentat cu energie direct de către computer.

Astfel, orice participant la o ședință care conectează butonul la laptop poate partaja, fără setări suplimentare și prin simpla atingere a dispozitivului, conținutul de pe ecran.

Potrivit ViewSonic, datele sunt transmise într-un mediu izolat. Conexiunea Wi-Fi dintre buton și ecran este criptată, iar protocolul de autentificare folosit este WPA2.

CITEȘTE ȘI:

ViewSonic ELITE XG270QC review – un monitor curbat frumos și performant, dar nu prietenos cu orice birou

Gadgeturi utile care se găsesc în oferta Lidl în această săptămână

Pepco a introdus în ofertă un dispozitiv foarte util, care te va scuti de cheltuieli de zeci de lei în fiecare lună

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult