Gadgeturi utile care se găsesc în oferta Lidl în această săptămână

02.03.2021
Gadgeturi utile care se găsesc în oferta Lidl în această săptămână
Foto: Shutterstock

Lidl a introdus în ofertă noi gadgeturi utile pentru reparații și renovări. Chiar dacă nu aveți planuri să faceți modificări în locuință, printre acestea se găsesc și câteva dispozitive utile în orice casă.

Retailerul vinde un tester digital care vă va ajuta să goliți sertarele de bateriile descărcate. Acesta poate fi folosit pentru a măsura tipurile obișnuite de baterii disponibile în comerț. Nivelul, în volți, este afișat pe o scară. Dispozitivul, marca Tronic, costă 15 lei și este livrat cu baterie inclusă.

Tot în această perioadă, în magazinele Lidl se găsește o lanternă cu lumină UV, care poate fi folosită pentru sterilizarea unor obiecte. Dispozitivul, marca Livarno Lux, costă 30 de lei și include baterie. Lanterna oferă protecțiie medie la apă (IPX4), ceea ce înseamnă că poate fi utilizată în medii umede și atunci când plouă ușor. Distanța de iluminare oferită este de până la 10 m. Lanterna oferă două moduri de iluminare, la luminozitate 150 lm.

Lumina UV poate distruge virusurile și bacteriile, inclusiv coronavirusul care provoacă boala COVID-19.

Un alt gadget interesant vândut de Lidl este prelungitorul cu protecție pentru supratensiune Powerfix, disponibil la prețul de 65 de lei. Acesta oferă opt prize protejate împotriva supratensiunii (3.000 V) și dispune de două porturi USB pentru încărcarea de dispozitive electronice. Cablul prelungitorului are o lungime de aproximativ 2 metri.

Începând de joi, în magazinele Lidl se va găsi și un ceas dedicat pentru fitness, marca SilverCrest, la prețul de 130 de lei.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

După această descoperire șocantă îți va fi foarte greu să mai mănânci carne de porc!

Pepco a introdus în ofertă un dispozitiv foarte util, care te va scuti de cheltuieli de zeci de lei în fiecare lună

LG prezintă robotul anti-COVID. Folosește lampă cu UV pentru igienizarea suprafețelor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult