Will.i.am nu a terminat cu gadgeturile. Acum a lansat, împreună cu Kendall Jenner şi Naomi Campbell, o pereche de căşti wireless

02.11.2016
Will.i.am nu a terminat cu gadgeturile. Acum a lansat, împreună cu Kendall Jenner şi Naomi Campbell, o pereche de căşti wireless
Will.i.am a lansat mai multe gadgeturi de-a lungul timpului şi chiar dacă acestea nu s-au bucurat de succes, artistul nu s-a descurajat. Cântăreţul a prezentat acum o pereche de căşti wireless, numai bune pentru a fi folosite cu noile smartphone-uri iPhone 7, care nu mai dispun de jack audio de 3,5 mm. Iar pentru campania de marketing, Will.i.am a apelat la ajutorul unor femei cunoscute: Kendall Jenner şi Naomi Campbell. 
 
Căştile, numite Buttons, au fost prezentate ca un accesoriu la modă. Jenner şi Campbell nu sunt doar imaginea noului produs ci şi investitori în această afacere. 

Cântăreţul susţine că autonomia bateriei este caracteristica care iese în evidenţă la căştile Buttons. Potrivit lui, aceasta îi permit utilizatorului să asculte neîntrerupt muzică timp de 6-8 ore.

 
 
Căştile Buttons vor fi disponibile începând cu 2 noiembrie în magazinele Apple la preţul de 230 de dolari. Produsul este compatibil cu iPhone, iPad, Apple Watch şi dispozitivele cu sistem de operare Android. O parte din veniturile încasate din vânzarea căştilor vor merge într-un program de susţinere a elevilor defavorizaţi. 
 
Will.i.am a mai lansat de-a lungul timpului o serie de dispozitive electronice, printre care o carcasă cu cameră pentru iPhone, numită foto.sosho, care costa 475 de dolari, şi o brăţară inteligentă numită Puls.
 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult