Xiaomi a lansat pantofi sport și un dozator automat de săpun

30.09.2020
Xiaomi a lansat pantofi sport și un dozator automat de săpun

Xiaomi a intrat pe noi piețe, cel puțin în India. Compania chineză a lansat în statul asiatic, printre altele, o pereche de pantofi sport și un dozator automat de săpun.

Mi Athleisure Shoes, pantofi sport ușori din material sintetic și cu talpă moale, îi vizează pe pasionații de sport și fitness. Încălțămintea costă echivalentul a 20 de dolari. Pantofii sunt disponibili în trei culori: albastru, gri și negru.

Compania a prezentat și un dozator automat de săpun, numit Mi Automatic Soap Dispenser. Acesta detectează când mâna este pusă sub el și eliberează săpun. Dispozitivul a fost gândit să fie „hands-free” în contextul pandemiei actuale. Xiaomi susține că aparatul, care costă doar echivalentul a 14 dolari, eliberează substanța într-un sfert de secundă. Dozatorul folosește patru baterii AA, care asigură folosirea de până la 375 de ori a dispozitivului.

Pe lângă aceste două produse care atrag atenția, Xiaomi a mai prezentat, în India, un smartwatch, brățara de fitness Mi Smart Band 5, un bec inteligent și un difuzor smart.

Compania chineză are multe produse ciudate în portofoliu. În trecut, Xiaomi a lansat un robot de jucărie, numit Mi Robot Builder, o pernă, pixuri și un ghiveci de flori inteligent.

Foto: Xiaomi

CITEȘTE ȘI:

Xiaomi Mi TV Master: primele televizoare mini LED de pe piață, în variante 4K și 8K

Realme 5i review – concurență pentru Xiaomi pe segmentul de buget

Xiaomi Mi Smart Band 5 review: dovada că se poate „și ieftin și bun”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult