Xiaomi Band 7 Pro, anunțat oficial. Vine cu ecran mai mare și NFC

05.07.2022
Xiaomi Band 7 Pro, anunțat oficial. Vine cu ecran mai mare și NFC

La doar câteva săptămâni după ce a anunțat și lansat noul Band 7, Xiaomi aduce pe piață și un model superior, cu ecran mai mare, care va concura în piață cu modele precum Huawei Watch Fit, fiind mai degrabă vorba despre un ceas inteligent, decât de o brățară de fitness tradițională. Noul dispozitiv vine cu ecran și mai mare, construcție metalică și o selecție de senzori și funcții pentru monitorizarea activităților sportive.

Brățara Xiaomi Band 7 Pro păstrează multe dintre funcțiile modelului „standard”

Xiaomi Band 7 Pro este foarte similar în capabilități cu noul Smart Band 7 „standard”. Acesta vine cu senzori pentru puls, saturația oxigenului din sânge, funcții de monitorizare a sportului și a somnului, cât și cu un GPS pentru înregistrarea traseelor pe care alergi. Ecranul de 1,64” vine cu funcție always-on și chiar dacă nu pare că este cu mult mai mare pe „hârtie” (în comparație cu cel de 1,47”), acesta este mult mai lat decât modelul de bază.

Bateria nu este foarte mare, la 235 mAh, dar promite până la 12 zile de utilizare la o singură încărcare. Spre diferență de Smart Band 7, modelul Pro beneficiază și de NFC pentru plăți contactless.

xiaomi-band-7-pro-hero-cropped

În consecință, cadranele disponibile sunt mult mai variate, Xiaomi promițând peste 180 de modele din start, unele fiind realizate pentru a imita ceasuri mecanice. Având un ecran atât de mare, acesta chiar seamănă cu un ceas.

Xiaomi Band 7 Pro vine în variante cu carcasă neagră, albă sau aurie, cât și cu brățări de culoare alb, roz, portocaliu, verde, negru și albastru. Brățara se lansează în china la 399 yuan, adică în jur de 60 de dolari. Având în vedere că modelul „standard” ajunge în Europa la 60 euro, probabil că noul „Pro” se va apropia mai degrabă de 80 de euro.

sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult