Xiaomi confirmă Mi Band 7, noua sa brățară accesibilă de fitness

21.05.2022
Xiaomi confirmă Mi Band 7, noua sa brățară accesibilă de fitness

Xiaomi a anunțat oficial noua sa brățară de fitness pentru anul 2022, Mi Band 7. Așa cum ne-am obișnuit de câțiva ani, cea mai populară dintre brățările producătorului chinez, primește mici upgrade-uri care apropie acest dispozitiv mai mult de ideea de ceas inteligent, cu display mai mare și noi funcții de monitorizare, cât și suport pentru alte capabilități avansate.

Mi Band 7 de la Xiaomi vine cu un ecran mai mare

Anunțul a fost făcut în China, unde noua brățară de fitness se lansează în doar câteva zile, pe 24 mai. Aceasta va fi distribuită și în restul lumii în viitorul apropiat, dar nu știm informații despre preț. Ce știm însă este că în locul ecranului de 1,56” de anul trecut, care oricum era mai mare decât cel de pe Mi Band 5, noul Mi Band 7 are un ecran de 1,62”.

Xiaomi Mi Band 7

Se pare că spațiul extra va fi folosit pentru a afișa mai multe informații pe ecranul principal, pentru a naviga mai puțin prin meniuri. De asemenea, informațiile vor fi afișate într-un format mai mare, deci vor fi mai ușor de citit a o privire rapidă. Forma și dimensiunile noii brățări nu par să fie însă foarte diferite față de generațiile anterioare.

În China, cel puțin, Xiaomi Mi Band 7 va fi echipată și cu NFC, deci va putea fi folosită pentru plăți contactless. Nu știm dacă această funcție va fi disponibilă în alte regiuni, dar știm că va integra senzori de monitorizare a activității sportive și a sănătății, precum senzor de puls, pulsoximetru, și accelerometru, care sunt acum standard pe astfel de dispozitive.

xiaomi Mi Band 7 2

Prețul acestor brățări este de obicei undeva în jurul a 50-60 euro, cu versiunea cu NFC la un preț puțin mai mare. Astfel, în România, Mi Band 7 ar putea intra în ofertă la un preț între 250 și 300 de lei.

sursa: Android Aurthority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult