Xiaomi Mi Smart Band 8 apare în primele imagini. Vine cu schimbări la nivelul curelei. FOTO

06.03.2023
Xiaomi Mi Smart Band 8 apare în primele imagini. Vine cu schimbări la nivelul curelei. FOTO

Seria de brățări de fitness Mi Band (sau Mi Smart Band) de la Xiaomi are un program de lansări ușor de intuit. În fiecare an, compania de origine chineză aduce pe piață încă un model, cu mici îmbunătățiri față de varianta precedentă. În general, dimensiunile și design-ul general sunt păstrate de la o generație la alta, fiind doar adăugate sau schimbate puține elemente pentru a păstra costurile scăzute și pentru a asigura o experiență de utilizare consistentă de la o generație la alta. Avem acum primele imagini cu brățara Mi Band 8, care nu pare să fie extrem de diferită de modelele anterioare.

Xiaomi Mi Smart Band 8 va păstra design-ul general, dar schimbă prinderea curelei

O serie de imagini cu ceea ce pare a fi noul Mi Smart Band 8/Mi Band 8 a fost publicată de site-ul The Go Android. Sursa originală a acestor imagini pare să fie o comisie de aprobare a dispozitivelor electronice, de data aceasta din Coreea de Sud (NRAA). Anterior, vedeam astfel de imagini mai des de la FCC din SUA sau de la TENAA din China, care publică de multe ori fotografii cu dispozitive nelansate odată ce sunt testate și aprobate, chiar dacă nu sunt anunțate în mod oficial.

Mi Band 8 pare să păstreze dimensiunile modelelor anterioare, însă va aduce modificări la nivelul curelei. Avem de a face tot cu un dispozitiv mic, în formă de pastilă, cu senzor de puls în partea de jos și încărcare prin contacte fizice. Se pare însă că brățara nu mai este dintr-o singură bucată, ci este acum similară cu una de ceas, cu două jumătăți care se atașează individual de corpul dispozitivului.

Design-ul curelei de silicon nu este semnificativ diferită în rest, beneficiind de un sistem de prindere la încheietură similar cu cel al generațiilor anterioare. Îmi aduce aminte de brățara unui Apple Watch, iar sistemul de prindere proprietar pare să fie similar cu cel de la Apple. Jumătățile curelei se prind de corpul ceasului într-un locaș dedicat, iar pentru a le detașa există un buton care trebuie apăsat.

Nu avem însă prea multe alte detalii despre Mi Smadt Band 8. Anunțul oficial este așteptat la vară, iar prețul probabil că va fi tot în jurul a 60-70 de euro, la fel ca în cazul generației precedente.

sursa: The Go Android

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult