Huawei Y5p și Y6p: o echipă puternică pentru gaming mobil. Noul titlu Lords Mobile, disponibil în AppGallery, preinstalat pe noile telefoane

19.06.2020
Huawei Y5p și Y6p: o echipă puternică pentru gaming mobil. Noul titlu Lords Mobile, disponibil în AppGallery, preinstalat pe noile telefoane

Noile dispozitive din Huawei Seria Y, Y5p și Y6p, au fost lansate de curând pe piață la prețuri foarte accesibile. Pe lângă faptul că acestea satisfac necesitățile utilizatorilor în activitățile de zi cu zi, sunt foarte potrivite și pentru gaming. Noul titlu Lords Mobile, disponibil și în AppGallery, poate fi descărcat și explorat de pe ecranele celor două telefoane.

Huawei Y5p și Y6p oferă hardware potrivit pentru gaming la un preț accesibil

Modelele Y5p și Y6p sunt telefoane accesibile, dar echipate cu componente hardware puternice. Vorbim despre ecrane de dimeniuni mari, de 6,3 inci, respectiv 5,4 inci, echipate cu procesorul MediaTek Helio P22, un model octa-core la 2 GHz. Acesta oferă o performanță foarte bună în jocuri și asigură un consum de energie redus. De asemenea, sistemul AI Power Saving, ajută la economisirea energiei din acumulatori, oprind automat programele cu consum anormal.

Huawei Y5p

Configurațiile telefoanelor sunt completate de 2, respectiv 3 GB de memorie RAM și 32, respectiv 64 GB stocare internă. Cei care au nevoie de mai mult spațiu pentru jocuri, muzică sau filme, pot apela și la carduri microSD de până la 512 GB. Toate acestea vin la prețuri speciale, de precomandă, până pe 28 iunie, în cadrul campaniei Family Week: 399 lei pentru Huawei Y5p și 599 lei pentru Y6p.

Lords Mobile, partenerul de joacă de pe Huawei Seria Y

Lords Mobile poate fi accesat din magazinul virtual disponibil pe Huawei Y5p și Y6p, AppGallery. Acesta este un joc online dezvoltat de IGG, unul dintre cele mai importante studiouri de jocuri pentru mobil. Compania are sediul în Singapore și a reușit să dezvolte Lords Mobile în jocul desemnat drept „cel mai bun joc multiplayer”. Lords Mobile adună lunar peste 10 milioane de utilizatori și oferă o experiență de strategie în timp real cu elemente RPG (Role Playing Game).

Jocul pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a-și construi regate, de a organiza trupe și de a forma alianțe. Desigur, luptele PVP împotriva altor jucători sunt farmecul jocului și lucrul care te face să te întorci de fiecare dată la el. Datorită procesoarelor octa-core de pe Huawei Y5p și Y6p, jocul rulează foarte bine pe aceste dispozitive, afișând pe ecran o grafică 3D de excepție.

Lords Mobile

Jocul Lords Mobile poate fi descărcat gratuit din Huawei AppGallery.

Multe alte jocuri și aplicații de divertisment, disponibile în AppGallery

Y5p și Y6p au magazinul AppGallery preinstalat. Acesta este sursa principală de jocuri, aplicații și servicii, oferind acces la peste 500 de aplicații românești și alte zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicațiile găzduite în cadrul AppGallery sunt verificate și testate pentru a asigura securitatea datelor utilizatorilor și identitatea reală a dezvoltatorilor software. Astfel, poți fi sigur că atunci când descarci o aplicație din oferta magazinului, că aceasta va funcționa exact așa cum te aștepți.

Pe lângă Lords Mobile, și alte jocuri de top pot fi descărcate din AppGallery. Vorbim despre titluri care au acaparat atenția a sute de milioane de jucători precum Fortnite Battle Royale sau jocuri pentru fanii serialelor precum Game of Thrones: Beyond the Wall.

Și, dacă tot a venit vorba despre filme și seriale, AppGallery găzduiește și o serie de aplicații românești de divertisment. Digi Online, Telekom TV, Orange TV Go și Antena Play sunt doar câteva dintre aplicațiile pe care le poți folosi pentru a urmări anumite programe de televiziune, emisiuni, filme și seriale. Apoi, pentru știri, există aplicațiile Digi 24, Știrile Pro TV și Ziare.com sau Biziday. Pentru momentele în care vom putea merge la cinema, aplicația Cinemagia va oferi atât informații despre filme, cât și despre programul cinematografelor și posibilitatea de a cumpăra bilete.

AppGallery

Fanii aplicațiilor de social media vor găsi unele dintre cele mai populare platforme ale momentului în AppGallery: TikTok, fenomenul mondial, și Snapchat, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie printre utilizatorii tineri.

Recent și alte aplicații românești s-au alăturat Huawei AppGallery. Jerry’s Pizza și FoodPanda sunt acum disponibile pentru comenzi de mâncare, Bolt pentru servicii de transport urbane, iar My Enel și Regina Maria oferă acces la serviciile lor direct în aplicație.

Urmăriți Huawei AppGallery pe rețelele de socializare

Pentru a rămâne la curent cu cele mai noi apariții în oferta magazinului Huawei AppGallery, nu ezitați să urmăriți paginile de Facebook sau Instagram dedicate.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News