PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

02.10.2023
PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a tutunului încălzit.

Combinând tehnologii de ultimă generație, un design elegant și utilizat cu rezervele cu tutun de încălzit Sobranie, Ploom X reprezintă o opțiune completă pentru consumatorii adulți fumători sau utilizatori de produse din tutun încălzit din România.

Sub conceptul Truly Unique, Ploom X a fost creat pentru a oferi o experiență senzorială cu totul specială. Produsul a fost inspirat de așteptările în continuă evoluție ale consumatorilor adulți precum și de cerințele acestora de a avea acces la opțiuni din ce în ce mai relevante.

Tehnologia avansată duce la alt nivel experiența tutunului încălzit

În spatele Ploom se află tehnologia inovativă, care face totul posibil. Dispozitivul folosește un sistem unic, HeatFlow™, care încălzește tutunul la o temperatură optimă, și care în combinație cu amestecul de tutun ActivBlend™ din rezervele cu tutun de încălzit Sobranie compatibile și create exclusiv pentru Ploom X, oferă o experiență fără fum și cu mai puțin miros de tutun.

Design elegant și intuitiv

Ploom este desăvârșit prin designul elegant și în același timp ergonomic: intuitiv, fără butoane vizibile, dispozitivul a fost proiectat pentru a fi utilizat cu ușurință.

Pentru o libertate de exprimare deplină, Ploom X este disponibil în cinci variante de culoare: Black, Silver, Champagne Gold, Slate Grey și Navy Blue; de asemenea, există multiple posibilități de personalizare cu ajutorul accesoriilor disponibile, vândute separat.

Performanță excelentă:

– O sesiune durează cinci minute, timp în care consumatorii adulți pot beneficia de pufuri nelimitate

– Dispozitivul permite 4 sesiuni consecutive de utilizare

– Ploom X asigură mai mult de 20 de sesiuni de utilizare cu o singură încărcare completă

Produsul Ploom X și rezervele cu tutun de încălzit Sobranie vor fi disponibile într-o serie de magazine selectate din București și se vor putea comanda și online, pe www.ploom.ro, unde este disponibil și programul de loialitate Ploom Club.  

Produsul nu este lipsit de riscuri și cauzează dependență. 18+ destinat consumatorilor adulți existenți de produse din tutun și țigarete electronice.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News