iStyle deschide primul magazin Apple Premium Partner din România în AFI Cotroceni

07.04.2023
iStyle deschide primul magazin Apple Premium Partner din România în AFI Cotroceni

iStyle a anunțat redeschiderea magazinului din mall-ul AFI Cotroceni într-un format nou. Acesta este primul magazin de tipul Apple Premium Partner din România, cu o suprafață mai mare, mai multe produse disponibile pentru a fi testate pe loc și servicii mai rapide de asistență pentru clienți. Noul magazin se deschide oficial sâmbătă, 8 aprilie 2023 și va oferi o selecție de produse la prețuri speciale pentru a marca evenimentul.

Magazinele iStyle Apple Premium Partner sunt mai mari și oferă acces la o gamă mai mare de produse și servicii

Lanțul de magazine iStyle este cunoscut în regiune pentru statutul de partener Apple, având zeci de magazine în toată țara și oferind servicii de suport tehnic oficial pentru clienții de produse Apple. Service-ul este disponibil atât pentru produsele cumpărate din iStyle, cât și pentru cele cumpărate din alte magazine, în baza garanției internaționale Apple pentru primul an de la cumpărare.

iStyle Apple Premium Partner store front desk

În noul magazin Premium Partner din România, iStyle va pune la dispoziția clienților mai multe produse din toate gamele, de la iPhone și Apple Watch, la laptop-uri MacBook, tablete iPad și modele de Mac pentru desktop, precum Mac Mini, iMac și Mac Pro. Acestea sunt disponibile pe mesele special amenajate din magazin pentru a fi testate pe loc, pentru a putea lua o decizie mai informată de achiziție pe baza experienței directe cu produsul.

De asemenea, clienții își pot aduce produsele care au nevoie de service direct în magazin, pentru a fi trimis la reparații, fără a mai fi nevoie de implicarea curierilor. Anumite operațiuni de asistență rapidă vor putea fi oferite pe loc, în timp ce în cadrul magazinelor Premium Partner, iStyle spune că va organiza periodic și diverse workshop-uri. Noul magazin Apple Premium Partner din AFI este doar primul, dar iStyle are în plan și transformarea magazinului din Băneasa Shopping City într-unul de acest gen. Astfel, și acel magazin va fi extins, întrucât este necesară o suprafață de minimum 190 metri pătrați epntru ca un magazin să poată fi încadrat în această categorie.

iStyle Apple Premium Partner store prezentare

Cei care vor vizita magazinul sâmbătă, vor avea parte de reduceri de preț la produse populare

La marea redeschidere a magazinului iStyle din AFI Cotroceni, care va avea loc sâmbătă la ora 10:00 dimineața, vor fi disponbile produse Apple la prețuri speciale, în limita stocului. iStyle a anunțat prețuri precum 3.999 lei pentru MacBook Air cu procesor M1 și configurație 8+256 GB, 499 lei pentru AirPods generația 2, 5999 lei pentru iPhone 14 Pro Max de 128 GB,  iMac M1 și MacBook Pro 13 M2, 3.999 pentru Apple Watch Ultra, 2.999 lei pentru iPhone 13 Mini și 1.199 ei pentru Apple Watch SE.

iStyle Apple Premium Partner store imac

Va exista și o tombolă pentru cei care cumpără produse din magazin pe 8 aprilie, iar extragerea va avea loc luni, 10 aprilie. Câștigătorul va putea intra în posesia unui MacBook Air M1, cel care este disponibil și la reducere.

sursa: iStyle

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult