La film cu Lay’s! Fără notificări, fără întreruperi, dar cu premii pe gustul oricărui consumator!

31.10.2022
La film cu Lay’s! Fără notificări, fără întreruperi, dar cu premii pe gustul oricărui consumator!

Viața fiecăruia dintre noi a devenit tot mai conectată de telefonul mobil. Internetul nu ne mai dă voie să-l scăpăm din vizor nici măcar o secundă, motiv pentru care, de cele mai multe ori, atunci când te uiți la serialul favorit există șansa de a rata chiar punctul culminant, tocmai pentru că ești distras de prezența telefonului. Lay’s, snack-ul perfect pentru seara de film, a creat un super tool care îți va îmbunătăți experiența de vizionare – Lay’s MovieMode! În felul acesta, vei putea fi atent la filmul favorit, pentru că Lay’s vrea să-ți reamintească cum arată viața fără telefon. Ce primești la schimb? Extra șanse la premiile cool din noua campanie națională.

 Indiferent de genul favorit, filmele se savurează mai bine cu internetul oprit. Iar pentru că Lay’s înțelege că notificările sunt deja parte integrantă din viața de zi cu zi, le oferă consumatorilor șansa de a se relaxa puțin și de a se bucura cu adevărat de filmul pe care îl urmăresc.

„Deși punga de Lay’s este nelipsită în serile de film, de cele mai multe ori nu ne putem bucura pe deplin de experiență. Lay’s MovieMode este modul nostru de a adresa un insight foarte puternic – acela că devine din ce în ce mai dificil să privești un film fără să fii întrerupt de diverse notificări. Astfel, pe langă premiile din campanie, venim cu ceva în plus pentru consumator, cu acest tool care te motivează să îți pui telefonul pe MovieMode și să savurezi filmele neîntrerupt în timp ce câștigi extrașanse în promoție.”, Ana Dinu (Brand Manager Lay’s, PepsiCo Romania).

Noua campanie Lay’s îl are alături pe Smiley, de data aceasta fiind chiar personajul principal și ghidul spectatorilor pentru o seară de film cu prietenii. Mai exact, Smiley te invită să te înscrii în super promoția de luuuungmetraj și să profiți de extra șanse de câștig cu Lay’s MovieMode.

Noua inovație Lay’s îți poate aduce un premiu Blockbuster de 50.000 de lei

Probabil te întrebi ce presupune noua aplicație Lay’s. Ei bine, după ce ai înscris bonul fiscal pe site sau prin SMS, poți intra pe laysmode.ro, unde ești invitat să alegi durata de vizionare (Scurtmetraj-15 min / Episod – 30 min / Lungmetraj – 90 min). Odată activat modul avion, poți primi la finalul vizionării neîntrerupte 1, 2 sau 3 șanse în plus pentru premiile Lay’s, în funcție de alegerea ta.

Lay’s MovieMode este noua inovație Lay’s, concepută special pentru a rezolva o problemă de actualitate și pentru a da un boost oricărei experiențe de vizionare.

„Despre mine, personal, aș putea spune fără ezitare că sunt un cinefil înrăit. Așa că e ușor de înțeles de ce ideea unui tool care oferă publicului larg șansa de a se bucura din nou de filme în adevăratul sens al cuvântului este exact pe sufletul meu. Cred cu tărie că Lay’s MovieMode e un concept cool nu doar pentru că e inovator și simplu de utilizat, ci și pentru că urmărește să rezolve, chiar și pentru scurt timp, o problemă super reală, și anume capacitatea de atenție a spectatorilor, care s-a tot diminuat în ultimii ani. Dar MovieMode e doar vârful de lance al unei noi campanii Lay’s Movie Watching, plină de dinamism în execuții, premii garantate și de colecție și condusă de un Smiley mai pozitiv și energic ca niciodată. GG echipei PepsiCo & Friends\TBWA & OMD și la cât mai multe filme savurate… neîntrerupt ;)”, Vlad Belcin (Copywriter, Friends\TBWA).

movie mode

Lay’s pune la bătaie și de data aceasta o serie de premii menite să facă inima oricărui moviegoer să bată mai tare. Încă o dată, consumatorii Lay’s își pot personaliza la maximum experiența cinematografică cu unul dintre cele 5 modele extra cool din colecția exclusivă de rucsacuri Lay’s by mysimplicated, inspirate din lumea filmului.

Pe lângă rucsacul pe oră, toți consumatorii care se înscriu în campanie, primesc garantat un bilet la concertul online al lui Smiley și au șansa de a câștiga marele premiu Blockbuster de 50.000 de lei.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult