Cele mai bune aplicații pentru fanii sportului (P)

18.01.2023
Cele mai bune aplicații pentru fanii sportului (P)

În cazul în care îți place sportul, iată câteva aplicații pe care merită să le ai pe telefonul tău. Sunt atât aplicații prin care poți rămâne la curent cu cele mai noi informații din lumea sportului, prin care te poți distra, dar și prin care poți face sport.

Flashscore

Este una dintre cele mai populare aplicații tip live score din lume. Oferă rezultate în timp real din peste 30 de sporturi și din peste 6.000 de competiții din toată lumea. Mai mult, îți poți alege evenimentele preferate și să primești notificări în timp real pe măsură ce acestea se desfășoară. Cele mai tari meciuri au parte și de comentariu live, inclusiv în limba română. Iar pentru derby-urile din România sau din campionatele de top sunt disponibile inclusiv comentarii audio în română. Flashscore mai oferă și statistici interesante, clasamente și multe altele. Are peste 10 milioane de descărcări numai pe Google Play, iar rating-ul sau este de 4.8 din peste 500 de mii de voturi exprimate. Dacă dorești să fii la curent în timp real cu ce se întâmplă în lumea sportului, Flashscore este o aplicație recomandată.

GOAL

Este aplicația portalului de știri Goal.com, unul dintre cele mai apreciate la nivel mondial. Prin aplicația Goal poți rămâne la curent cu cele mai importante știri din fotbalul mondial. În plus, aplicația permite personalizare în așa fel încât să primești doar știri care te interesează cu adevărat. Goal se remarca și prin exclusivitățile pe care le oferă, dar și prin analizele detaliate. Are peste 5 milioane de descărcări și rating-ul sau este de 4.6 în Magazin Play, dar este disponibilă și pe iOS, unde are, de asemenea, recenzii foarte bune.

888sport

O aplicație recomandată pentru cei pasionați de pariuri sportive online. 888sport face parte din grupul 888, un nume foarte apreciat la nivel mondial, care în țara noastră mai este prezent și cu platformele 888poker și 888casino. Iar aplicația 888sport se remarca prin multitudinea de evenimente disponibile, cotele atractive și posibilitatea de a paria live pe evenimentele preferate. Totul pe o platformă sigură, care funcționează fără bug-uri și fluid, pe care utilizatorii o apreciază și beneficiază de recenzii foarte bune. Pe 888sport poți paria atât pe evenimente din sport, dar și pe altele din afara acestui domeniu, precum Premiile Oscar, Globurile de Aur, Eurovision și pariuri politice.

 

Live Tennis Rankings

Cei pasionați de tenis vor aprecia această aplicație. Calculează în timp real schimbările din clasamentele WTA și ATP și oferă statistici detaliate despre principalele evenimente din tenisul mondial. În plus, prezintă și programul principalelor turnee din calendar, cel al sportivilor și multe alte informații interesante. Este o aplicație gratuită, dar pentru a scăpa de reclame există și o versiune plătită. Partea bună este că toate informațiile sunt actualizate foarte rapid, imediat după încheierea meciurilor, ceea ce este un mare plus.

Champions League

Este aplicația oficială a celei mai tari competiții continentale din Europa, UEFA Champions League. Vine cu o mulțime de funcții interesante. Pe lângă rezultate și clasamente, aplicația Champions League prezintă rezumatele video ale meciurilor din competiție, știri despre participante, tragerile la sorți și multe alte detalii interesante. Cei care o folosesc apreciază și faptul că pot vedea rezultatele în timp real. De asemenea, foarte popular este și jocul Fantasy Football disponibil în aplicație. Are peste 10 milioane de descărcări și un rating de 4.7 stele.

Beachbody On Demand

Cei care doresc să facă sport se pot folosi de această aplicație care are recenzii foarte bune. Este deja încercată de milioane de oameni și oferă peste 95 de programe de fitness și peste 2.500 de antrenamente. În funcție de nivelul tău poți alege un antrenament. În plus, poți face și yoga, cardio, meditație, dansuri, ședințe de MMA și multe altele. Programele sunt realizate de nume respectate din domeniul sportului precum Andrea Rogers, Autumn Calabrese și Megan Davies. De asemenea, în aplicație sunt disponibile și diverse rețete tocmai bune pentru cei care își doresc să slăbească.

NBA: Live Games & Scores

Pentru fanii baschetului, aceasta este o aplicație destul de populară. Oferă știri în timp real despre echipele din NBA, scoruri în direct și posibilitatea de a urmări meciurile preferate contra cost. De asemenea, sunt disponibile și multe informații din culisele grupărilor din NBA. Utilizatorii pot beneficia de notificări personalizate, iar întreaga aplicație are un format foarte bun. Pentru a beneficia de funcțiile premium este nevoie de un NBA ID.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult