Duolingo se pregătește să lanseze cursuri de muzică și matematică

11.10.2023
Duolingo se pregătește să lanseze cursuri de muzică și matematică

Duolingo se pregătește să adauge cursuri de muzică în portofoliul său, cu lansarea programată în această toamnă. De asemenea, compania a anunțat și introducerea unor cursuri de matematică care sunt ”create pentru viața de zi cu zi”.

Compania de tehnologie educațională are intenția de a adăuga lecții de muzică, promițând sute de lecții mici care pot oferi cursuri de muzică cu ajutorul a peste 200 de melodii.

Lecții de muzică într-o experiență de tip joc

Compania are în plan să transforme cursurile muzicale într-o experiență de tip joc, împărțind lecțiile în niveluri pe care utilizatorii trebuie să le completeze.

Aceștia vor începe prin a se familiariza cu sunetele notelor C și D din Do major folosind un pian digital. Aplicația îi va face pe utilizatori să potrivească sunetele fiecărei note cu amplasarea lor pe o portativă, astfel încât ca aceștia să știe cum sună și să le poată identifica pe o partitură muzicală.

Duolingo curs muzică

Cei interensați vor putea avansa în lecții, dar nu înainte ca Duolingo să testeze cunoștințele dobândite prin diverse cântece familiare precum „Mary Had a Little Lamb”. Totuși, utilizatorii trebuie doar să urmeze notele care se derulează pe ecran, deci nimic prea complicat.

Matematică pentru viața de zi cu zi!

Pe lângă crearea unui curs nou de muzică, Duolingo a actualizat, de asemenea, curriculumul său de matematică pentru a îi ajuta pe utilizatori să obțină „abilități matematice avansate pentru lumea reală”, cum ar fi capacitatea de a calcula rapid bacșișuri și salariile.

Cei interesați se pot înscrie acum pe lista de așteptare pentru cursul de muzică oferit de Duolingo. La început, Duolingo Music va fi disponibil doar în limba engleză și spaniolă pe dispozitivele iOS.

Compania a sugerat că decizia sa de a intra în domeniul muzicii a fost influențată de nevoia de educație muzicală din SUA. Potrivit lor, mai mult de 3,6 milioane de elevi nu au acces la educație muzicală, iar lecțiile private pot costa până la 400 de dolari pe lecție, spune Duolingo.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult