Ultimul update de iOS 17 rezolvă problema supraîncălzirii la iPhone 15 Pro

Ultimul update de iOS 17 rezolvă problema supraîncălzirii la iPhone 15 Pro

Apple a lansat o actualizare la iOS 17 pentru a rezolva un bug software care a cauzat problemele cu supraîncălzirea la iPhone 15 Pro și Pro Max. iOS 17.0.3 oferă actualizări de securitate și rezolvarea multor bug-uri, inclusiv cel care cauza supraîncălzirea iPhone-urilor cu noul chip A17 Pro.

Actualizarea survine după ce diferiți utilizatori au vorbit despre cum noile lor iPhone-uri se supraîncălzeau până în punctul în care se simțeau fierbinți în mănă, unele cauzând chiar arsuri pe piele. Un utilizator a folosit cu termometru cu infraroșu pentru a arăta că temperatura iPhone-ului său ajungea la aproape 85 de grade Fahrenheit (30 de grade Celsius).

În weekend, Apple a confirmat pentru CNET că problemele cu supraîncălzirea pe iPhone au fost cauzate de un bug software al iOS 17, și nu de designul fizic al iPhone 15 Pro — precum și de versiuni noi ale  unor aplicații terțe ca Instagram și Uber. Mai exact, cadrul din titan și substructura din aluminiu nu contribuie la supraîncălzire, ci acestea chiar disipă căldura mai bine decât oțelul inoxidabil folosit la modelele Pro anterioare.

După ce Apple le-a adus celor de la Instagram la cunoștință problema cu aplicația lor, cei din urmă au actualizat-o pe 27 septembrie.

Cum descărcați noua versiune de iOS 17?

Pentru a descărca actualizarea, accesați Settings > General > Software Update, click pe Install Now și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Patch-ul vine imediat după ce Apple a lansat iOS 17.1 beta 2.

Problemele cu iPhone 15 nu încetează încă să apară. Recent, un utilizator de Reddit  și-a conectat iPhone 15 Pro-ul la o baterie externă Anker în speranța că-și va încărca telefonul, dar ulterior a observat că acel iPhone 15 Pro încărca de fapt bateria externă în sine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News