Funcția pe care toți utilizatorii de pe Instagram o așteptau, urmează sa fie implementată

21.12.2023
Funcția pe care toți utilizatorii de pe Instagram o așteptau, urmează sa fie implementată

Instagram, companie deținută de Meta, continuă să îmbunătățească experiența utilizatorilor săi prin introducerea de funcții noi. Recent, platforma a anunțat lansarea unei caracteristici de previzualizare a postărilor, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vedea cum va arăta postarea înainte de a o publica.

Această funcție, numită „Preview Post”, le permite utilizatorilor să aibă o ultimă verificare a postării înainte de a o face publică. Astfel, utilizatorii pot ajusta și retușa conținutul postării până când acesta este perfect pentru publicare. Caracteristica este deosebit de utilă pentru cei care gestionează un volum mare de postări și doresc să se asigure că totul este în ordine înainte de publicare.

Funcția de previzualizare a postărilor este în curs de implementare pentru un grup mic de utilizatori care au instalată cea mai recentă versiune a aplicației Instagram. Deși funcții similare de previzualizare a postarii au fost disponibile anterior prin intermediul unor aplicații terțe, acum Instagram încorporează această caracteristică direct în aplicație, eliminând necesitatea de a folosi unelte suplimentare.

Ce caracteristici a mai introdus Instagram

În plus față de caracteristica de previzualizare a postărilor, Instagram a introdus recent și funcția „Add Yours Templates” pentru poveștile (Stories) a utilizatorilor. Această funcție le permite utilizatorilor să creeze șabloane personalizate „Add Yours” pentru poveștile lor.

Astfel, utilizatorii pot adăuga autocolantul „Add Yours Templates” la poveștile lor, permițând altor utilizatori să posteze poveștile mai departe. Acest lucru le permite utilizatorilor care vizualizează aceste povești să vadă toate poveștile postate de utilizatori sub acest autocolant.

Pentru a utiliza funcția „Add Yours Templates”, utilizatorii trebuie să încarce o poveste și să utilizeze diverse elemente, cum ar fi GIF-uri, text personalizat sau imagini din galeria lor. Odată ce povestea este personalizată, utilizatorii pot apăsa pe autocolantul „Add Yours Templates” și pot alege elementele specifice pe care doresc să le fixeze în loc. Funcția „Add Yours Templates” este deja disponibilă pentru majoritatea utilizatorilor Instagram și se bazează pe autocolantul interactiv „Add Yours” lansat în 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult