Instagram adaugă o funcție care îi va ajut pe utilizatori să își crească audiența pe cont

18.12.2023
Instagram adaugă o funcție care îi va ajut pe utilizatori să își crească audiența pe cont

Instagram, una dintre cele mai populare aplicații de social media, continuă să inoveze, oferindu-le utilizatorilor metode noi și creative de a-și crește audiența pe cont. Recent, platforma a lansat o nouă funcție care le permite utilizatorilor să transforme propriile lor postări de tip story în șabloane personalizate, numite „Add Yours”, ce pot fi folosite de către alții.

Această caracteristică nouă le oferă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga sticker-ul „Add Yours” la postările de tip Story, astfel încât alți utilizatori să poată adăuga propriile lor povești și să le transmită mai departe. Astfel, noua funcție le permite utilizatorilor să vadă toate poveștile postate de toate conturile sub acel sticker.

Pentru a utiliza noul șablon „Add Yours”, utilizatorii trebuie să încarce un story și să folosească diferite elemente, cum ar fi GIF-uri, text personalizat sau imagini. După personalizarea Story-ului, utilizatorii trebuie să selecteze sticker-ul „Add Yours Templates”. De aici, pot alege elementele specifice pe care doresc să le păstreze fixate. Ceea ce face această funcție interesantă este faptul că cei care doresc să poveste mai departe șablonul nu pot modifica elementele selectate, dar au libertatea de a contribui și de a îl încărca cu elemente noi.

Funcția este deja disponibilă pe Instagram!

Funcția este deja disponibilă pentru majoritatea utilizatorilor Instagram și se bazează pe sticker-ul interactiv „Add Yours” lansat în 2021. Instagram a introdus anterior și un „browser de șabloane” pentru Reels în luna iulie, permițând utilizatorilor să descopere și să personalizeze șabloane pre-realizate pentru videoclipurile lor.

Recent, Instagram a dezvăluit o altă funcție care le permite utilizatorilor să adauge videoclipuri la Notes. Anterior, Notes erau limitate la actualizări bazate pe text. Cu toate acestea, noua funcție le permite utilizatorilor să adauge clipuri video scurte ce vin și cu subtitrări text.

Utilizând această funcție, utilizatorii vor putea adăuga videoclipuri scurte în notițe, urmând un proces similar de adăugare a notelor text sau audio. Totuși, videoclipul note va avea o limită de două secunde, comparativ cu funcția de stories care durează mai mult.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult