Google adaugă funcţii avansate pentru editarea mesajelor în aplicaţia Gmail pentru Android şi iOS

22.11.2019
Google adaugă funcţii avansate pentru editarea mesajelor în aplicaţia Gmail pentru Android şi iOS

Numită dynamic email, noua funcţionalitate adăugată pentru serviciul Gmail permite utilizatorilor să intervină direct în corpul unui mesaj recepţionat. De exemplu, puteţi răspunde la un comentariu, confirma participarea la un eveniment sau puteţi gestiona preferinţele abonamentului interacţionând direct din mesajul email abia primit.

Un alt avantaj a sistemului dynamic email este că permite actualizarea conţinutului mesajelor, chiar şi după ce au ajuns deja Inbox. Astfel atunci când deschizi un e-mail, vei vedea cele mai proaspete informaţii despre acel subiect.

Potrivit Google, noua funcţionalitate este introdusă începând de astăzi, dar poate dura până la două săptămâni pentru ca toţi utilizatorii Gmail să o aibă disponibilă în aplicaţia de Android sau iOS.

Important de ştiut, funcţionalitatea dynamic email va fi activată implicit pe dispozitivele compatibile, ceea ce înseamnă că mesajele email trimise către conturi Gmail folosind acest format vor putea fi văzute corect de la bun început.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult