Google Assistant, noul asistent cu comandă vocală dezvoltat de Google, nu va fi disponibil şi pe telefoane Nexus

05.10.2016

Dezvăluit împreună nu noua gamă de telefoane Pixel, serviciul Google Assistant creat folosind tehnologii avansate de inteligenţă artificială va rămâne o exclusivitate pentru aceste dispozitive, vechile dispozitive Nexus rămânând cu alternativa „mai primitivă” Google Now.

Potrivit Google, noile telefoane Pixel şi Pixel XL sunt unice nu doar prin designul exterior, ci şi prin dotările extra oferite la nivel de software. Versiune îmbunătăţită a serviciului Google Now, noul Google Assistant duce folosirea informaţiilor contextuale despre utilizatori şi capabilităţile de învăţare a motorului de inteligenţă artificială la un nou nivel.

Aparent, singurul serviciu disponibil pe telefoane Nexus care foloseşte suportul Google Assistant este Allo, versiunea Preview a clientulul Google Assistant demonstrată la San Francisco rulând pe un telefon Nexus 6P nefiind destinată publicării.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult