Google Drive oferă noi opțiuni pentru gestionarea notificărilor pe mobil

20.03.2021
Google Drive oferă noi opțiuni pentru gestionarea notificărilor pe mobil
Foto: Profimedia Images

Deja, una dintre cele mai populare soluții de cloud storage, Google Drive devine și mai atractiv de folosit pe mobil.

Deși în ultima vreme aplicația pentru desktop a primit cele mai mari îmbunătățiri, Google nu neglijează nici utilizatorii de mobil, ultima versiune Google Drive pentru Android oferind setări mai avansate pentru administrarea mesajelor de notificare. Spre exemplu, utilizatorii pot acum să vadă toate notificările primite într-un singur loc, chiar și atunci când au optat pentru dezactivarea globală a notificărilor Android. În plus, au fost adăugate și noi opțiuni pentru filtrarea tipurilor de alerte care pot fi afișare.

Noua versiune vine și cu un set de comenzi care pot fi aplicate direct mesajelor de notificare, cum ar fi opțiune share pentru fișierul abia încărcat în spațiul cloud. Nu în ultimul rând, poți șterge sau ascunde orice notificare Google Drive pe care nu o vrei afișată pe telefon.

Google-Drive

Funcționalitatea extinsă va fi disponibilă pentru toți utilizatorii de Android, instalând sau actualizând la cea mai recentă versiune a clientului Google Drive. În funcție de regiune, procesul de actualizare automată a aplicației de Ar putea dura de la câteva ore și până la două-trei săptămâni, însă poate fi urgentat prin verificarea manuală a actualizărilor disponibile folosind aplicația Google Play.

Accesarea alertelor primite se poate face atât din lista cu notificări Android, cât și de la secțiunea Priority, în tab-ul Notifications prezent în cadrul aplicației Google Drive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult