Google le recomandă utilizatorilor de Android wallpaper-ul şi launcher-ul care li se potrivesc, după ce completează un test

13.03.2017
Google le recomandă utilizatorilor de Android wallpaper-ul şi launcher-ul care li se potrivesc, după ce completează un test

Unul dintre punctele forte ale sistemului de operare Android îl reprezintă posibilităţile multiple de personalizare. Utilizatorii care nu sunt siguri ce wallpaper, pachet de icon-uri sau launcher li se potriveşte pot merge pe noul site My Android lansat de Google. După completarea unui test, platforma le recomandă aplicaţia pentru imagini de fundal potrivită, launcher-ul care le satisface nevoile, aplicaţii şi widget-uri.

Testul îi încurajează pe utilizatori să selecteze mai întâi şi să se gândească mai târziu, adică să-şi asculte instinctul.

 

 

Majoritatea întrebărilor sunt simple, dar apare şi una bizară în care utilizatorul trebuie să răspundă ce vede, hot dog sau picioare?

 

 

Am completat testul de două ori şi nu am răspuns de fiecare dată la fel. Orice răspuns diferit schimbă lista finală de recomandări.  

 

În ceea ce priveşte tastatura virtuală recomandată, aceasta este de fiecare dată Gboard, dezvoltată de Google. Cei de la ZDNet notează că este posibil ca testul să facă parte dintr-o campanie de promovare a acestei aplicaţii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video