Ți-ai schimbat recent telefonul cu un smartphone HUAWEI? Personalizează-l așa cum îți dorești cu aplicațiile preferate din Huawei AppGallery!

14.05.2020
Ți-ai schimbat recent telefonul cu un smartphone HUAWEI? Personalizează-l așa cum îți dorești cu aplicațiile preferate din Huawei AppGallery!


HUAWEI vine pe piață cu cel de-al treilea magazin de aplicații la nivel mondial – Huawei AppGallery, care este preinstalat pe toate smartphone-urile brandului. Pentru toți utilizatorii de HUAWEI, fie că se află la primul contact cu brandul sau au făcut un update de generație, magazinul propriu AppGallery este un instrument util pentru personalizarea conținutului dorit cu aplicații și funcționalități necesare. Telefoanele HUAWEI sunt echipate cu Android, Huawei Mobile Services și interfața proprie Huawei EMUI.

Așa că, dacă te numeri printre cei care și-au achiziționat recent un smartphone HUAWEI și nu știi de unde să începi cu personalizarea lui, iată cum poți să îți instalezi aplicațiile de care ai nevoie.

Sute de aplicații românești de banking, divertisment sau shopping, parte din Huawei AppGallery

Imediat după ce deschizi noul telefon, magazinul AppGallery te invită să explorezi în voie aplicațiile de care ai nevoie. Aici sunt găzduite deja peste 450 de aplicații românești. Toate acestea sunt verificate și aprobate de către HUAWEI pentru a asigura un nivel sporit de securitate, dar și siguranța că oferă un conținut sigur pentru utilizatori de toate vârstele, inclusiv pentru copii. Aplicațiile nepotrivite pentru copii sunt automat ascunse de aceștia.

huawei AppGallery_Explore it

Printre aplicațiile românești cele mai descărcate din AppGallery de către utilizatorii de Huawei se regăsesc unele dintre cele mai importante aplicații bancare precum Banca Transilvania, BCR, Orange Money, BRD, cât și aplicații pentru plata utilităților precum Pago, sau 24Pay. În platformă, există aplicații de știri precum Biziday, Știrile Pro TV sau Digi 24, dar și aplicații de conținut video precum Antena Play, Orange TV, Telekom TV sau Digi Online.

Pentru cumpărături, poți folosi cu încredrere Elefant.ro, Cel.ro, Okazii, Dedeman, OLX, sau lajumate.ro, iar pentru utilități și servicii puteți apela la eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit România și WorldClass. AppGallery listează și aplicațiile operatorilor de la noi din țară: My Orange România, My Account Telekom și My Vodafone România.

Cele mai populare aplicații internaționale ale momentului, disponibile în Huawei AppGallery: TikTok, Snapchat sau Game of Thrones

Huawei AppGallery este gazda a zeci de mii de aplicații din întreaga lume, indiferent dacă sunt produse de companii mari cu renume în piață sau de dezvoltatori independenți. Vorbim despre aplicații de top pe segmentul de Social Media, precum TikTok sau Snapchat, jocuri populare precum Fortnite Battle Royale, Asphalt 9: Legends și Game of Thrones: Beyond the Wall sau magazine online internaționale precum Aliexpress Shopping.

AppGallery găzduiește inclusiv Office, celebra suită de productivitate de la Microsoft, iar cei pasionați de știri și reviste au aplicația SQUID, în timp ce prognoza meteo este asigurată de aplicația Weather & Radar. Huawei AppGallery oferă și o selecție importantă de aplicații educative. Există aplicații precum Learn English, French, German sau Japanese dezvoltate de Meta Language Pro.

huawei appgallery Game of Thrones

În cele din urmă, de curând a fost lansată chiar și aplicația Here We Go, care oferă servicii de navigație atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Aplicația include punctele de interes din toată țara și majoritatea țărilor din lume și totodată oferă informații despre transportul în comun și despre trafic în timp real. O alternativă interesantă a aplicației Here We Go este Maps.me, prezentă și ea în App Gallery.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din Huawei AppGallery, poți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram.

Aplicația Phone Clone  sau cea mai rapidă modalitate pentru a păstra toate datele din telefonul vechi

Cele mai recente smartphone-uri lansate de HUAWEI sunt vârfurile de gamă P40 și P40 Pro care se remarcă prin funcționalități de ultimă oră, cât și modelul P40 lite, versiunea mai accesibilă, care a fost lansat și el pe piața din România puțin înainte de cele menționate deja. Pentru a le putea personaliza rapid cu datele tale, avem o veste bună pentru tine.

Aplicația Phone Clone vine preinstalată pe noile telefoane Huawei pentru ca tu să îți poți transfera datele din vechiul telefon în câteva minute. În plus, aceasta este disponibilă în toate magazinele de aplicații importante, pentru vechile dispozitive care nu o au deja preinstalată. Indiferent de sistemul de operare de care dispune vechiul tău telefon (iOS sau Android), îți poți transfera aplicațiile și datele personale în noul telefon HUAWEI în câțiva pași simpli.

huawei appgallery Family Photo (2)

Trebuie doar să te asiguri că ai pornit aplicația Phone Clone pe noul tău smartphone și că ai descărcat și pornit aplicația și pe dispozitivul vechi. De aici, procesul de transfer al datelor este simplu și rapid, viteza de transfer fiind de aproximativ 1 GB pe minut. Astfel, la finalul procesului, telefonul tău nou va fi customizat cu majoritatea aplicațiilor și jocurilor pe care le aveai deja, alături de toate contactele, fotografiile, mesajele și filmările personale.

Care sunt pașii pe care îi poți urma pentru a te asigura că procesul de transfer are loc fără probleme?

  1. Deschide aplicația Phone Clone pe noul tău smartphone de la HUAWEI și atinge butonul „Acesta este noul telefon”.
  2. Accesează aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (poate fi găsită și pe alte platforme de distribuție de aplicații) și apasă butonul „Acesta este telefonul vechi”.
  3. Conectează cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon.
  4. Alege datele pe care dorești să le transferi de pe telefonul vechi în cel nou. Pentru a economisi timp, dar și pentru a reduce spațiul folosit, Phone Clone îți permite să alegi aplicațiile și datele personale pe care vrei să le transferi.
  5. Așteaptă finalizarea transferului. La finalul procesului, noul tău dispozitiv va fi fi deja personalizat.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News