Instagram permite acum creare de stickere personalizate

18.10.2023
Instagram permite acum creare de stickere personalizate

Meta a lansat o nouă caracteristică interesantă pe Instagram, permițând utilizatorilor să creeze și să împărtășească autocolante personalizate (stickere).

Noua caracteristică vine în urma anunțului Meta cu privire la adăugarea unor noi unelte AI în platformele sale, inclusiv Instagram și WhatsApp. Printre aceste unelte se numără stickerele AI, care sunt încă în teste, dar care permit crearea de stickere personalizate utilizând comenzi text.

Astfel, funcția le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza și mai mult poveștile și reel-urile. Dacă îți dorești să încerci noua funcție de stickere personalizate pe Instagram, urmează pașii de mai jos:

Deschide aplicația Instagram și începe o nouă poveste sau un reel. Apasă pe simbolul pentru sticker iar apoi alege opțiunea „Create” pentru a crea un sticker.

Următorul pas este selectarea fotografiei pe care vrei să o folosești ca sticker. Cu ajutorul degetului, conturează zona din fotografie pe care vrei să o transformi în sticker. Când ești mulțumit de rezultat, dă clic pe „Done”.

La final, stickerul pe care l-ai realizat va fi păstrat și vei putea să-l folosești în povești sau reel-uri ulterioare.

Meta a dezvăluit și noi unelte AI disponibile în curând!

În plus față de funcția de stickere personalizate, Meta a dezvăluit și unelte AI pentru editarea imaginilor, care vor fi disponibile în viitoarele actualizări ale aplicației.

Utilizatorii vor putea să creeze stickere cu ajutorul prompturilor text, să editeze imagini și să creeze stickere folosind aceleași prompturi.

Instagram va adăuga două noi funcții de editare foto AI: „Restyle” și „Backdrop”. „Restyle” va permite utilizatorilor să schimbe stilul fotografiilor lor cu o prompt text, cum ar fi „acuarelă” sau „colaj de reviste”, iar a doua funcție, „Backdrop”, va permite utilizatorilor să schimbe fundalul fotografiilor cu o solicitare de text, cum ar fi „plajă la apus”.

Cu această actualizare, Instagram va reuși, cu siguranță, să câștig admirația multor utilizatori, care foloseau alte aplicații pentru a obține stickere și a își edita imaginile. De asemenea, compania a anunțat faptul că toți utilizatorii vor fi notificați în clipa în care funcțiile vor fi disponibile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult