Instagram testează funcția de liste diferite pentru Stories

Instagram testează funcția de liste diferite pentru Stories

Instagram ar putea introduce liste de Stories doar cu anumite grupuri de urmăritori. Șeful Instagram, Adam Mosseri, a dezvăluit că aplicația de socializare a început să testeze funcția de a distribui Stories către mai multe liste de audiență. Aplicația are deja opțiunea de a distribui Stories doar „Prietenilor apropiați”, care e o listă cu următori aleși manual, ceea ce e un plus de intimitate pe rețeaua socială.

Dar există situații în care vrei să distribui un Story unui grup de oameni din afara cercului de „Prieteni apropiați”. Posibilitatea de a crea mai multe liste înseamnă direct că veți putea comunica diferite grupuri de persoane și subseturi de urmăritori. „Asta vă permite să partajați Stories către grupuri mai mici și vă oferă mai mult control asupra celor care vi le pot vedea”, a spus Mosseri, citat de Engadget. „Fiind o persoană care folosește des ‘Prietenii apropiați’, sunt destul de entuziasmat de posibilitatea de a crea liste suplimentare pentru persoanele din viața mea.”

De exemplu, pot fi create grupuri separate doar cu rudele sau cu iubitorii de preparate apetisante. Deși Mosseri părea încântat de posibilitatea de a crea liste multiple, este încă o funcție experimentală pentru Instagram și nu există nicio garanție că va fi lansată pe scară mai largă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News