Instagram testează o nouă opțiune de feed pentru utilizatorii verificați

24.10.2023
Instagram testează o nouă opțiune de feed pentru utilizatorii verificați

Instagram explorează metode noi de a-și promova utilizatorii verificați plătiți. Recent, directorul companiei, Adam Mosseri, a anunțat că platforma testează o nouă opțiune de feed care va afișa postări exclusiv de la utilizatorii verificați. Astfel, utilizatorii vor putea vizualiza postări de la celebrități, influenceri și mărci preferate, fără a naviga prin întregul feed.

Această opțiune de feed este inclusă în serviciul de abonament Meta Verified Instagram, care verifică identitatea utilizatorilor și le oferă acces la alte beneficii, cum ar fi suportul pentru clienți prioritar și stickere exclusive. Mosseri a subliniat că noua opțiune de feed este un mod pentru ca afacerile și creatorii de conținut să fie descoperiți mai ușor.

”Testăm o metodă prin care oamenii pot explora feed-ul Instagram și reels-urile trecând doar pe conturile Meta Verified. Explorăm aceasta ca o nouă controlare pentru utilizatori și o cale pentru ca afacerile și creatorii să fie descoperiți”, a declarat Mosseri.

Cum se poate accesa opțiunea de feed dedicată utilizatorilor verificați

Acesta a oferit și o captură de ecran care arată cum va arăta noul design cu opțiunea de feed inclusă. Conform imaginii, opțiunea denumită „Meta Verified” va apărea sub „Following” și „Favorites” atunci când utilizatorii apasă pe logo-ul Instagram.

Caracteristica Meta Verified nu numai că va permite utilizatorilor obișnuiți să urmărească conținutul de la utilizatorii verificați, dar se va axa și pe promovarea utilizatorilor care au eticheta Meta Verified. Aceasta ar putea face ca abonamentul la Meta Verified, care costă aproximativ 60 RON pe web sau 75 RON în aplicație, să fie mai atractiv pentru afaceri și creatorii de conținut care doresc să fie văzuți de un public mai larg.

Deși Mosseri a dezvăluit că Instagram testează acest nou feed pentru utilizatorii verificați, nu a furnizat detalii suplimentare.

Meta Verified este un program de abonament plătit pentru Instagram și Facebook, lansat mai devreme în acest an. Serviciul plătit oferă abonaților un semn de verificare albastru, suport pentru clienți îmbunătățit și protejarea identității.

Sursă: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult