Interfaţa HTC Sense Home va semăna mai mult cu alternativa Pixel Launcher

02.10.2017
Interfaţa HTC Sense Home va semăna mai mult cu alternativa Pixel Launcher

Apropierea dintre Google şi HTC nu putea rămâne prea mult timp fără consecinţe, un prim efect fiind modificarea interfeţei Sense Home pentru a semăna mai mult cu alternativa Pixel Launcher folosită cu telefoanele Google Pixel.

Una dintre cele mai controversate schimbări operate de Google la momentul lansării primei generaţii de telefoane Pixel, eliminarea de pe ecran a simbolului pentru App Drawer şi atribuirea funcţiei sale unei comenzi touch va fi preluată şi în interfaţa Sense Home.

Potrivit unor surse apropiate companiei, următoarea versiune HTC Sense Home va permite accesarea meniului App Drawer folosind o alunecare în sus, aplicată la partea de jos a ecranului.

 

 

Este posibil ca HTC să permită setarea manuală a tipului de interacţiune dorit, folosind noua comandă swipe, butonul App Drawer, sau amândouă. Deocamdată, în configuraţia standard butonul App Drawer rămâne în locaţia tradiţională, lăsând utilizatorilor de telefoane HTC mai mult timp să se acomodeze cu alternativa gândită de Google.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult