Actrița Bella Thorne a făcut un milion de dolari într-o zi pe OnlyFans

27.08.2020
Actrița Bella Thorne a făcut un milion de dolari într-o zi pe OnlyFans

Se pare că serviciul OnlyFans începe să intre în mainstream din ce în ce mai repede. După ce artista hip-hop Cardi B a anunțat că și-a deschis un cont pe serviciul folosit de obicei pentru distribuția de fotografii și filmări nud de modele din toată lumea, a venit rândul ca platforma să găzduiască acum contul și unei actrițe. Este vorba despre Bella Thorne, fost star Disney, care a anunțat că își deschide cont de OnlyFans. Aceasta a devenit astfel și prima persoană care a reușit să încaseze un milion de dolari în prima zi pe această platformă și aproximativ 2 milioane după o săptămână.

Bella Thorne nu este prima celebritate care își deschide cont pe OnlyFans

Chiar dacă este vorba despre un cont pe o platformă folosită în principal pentru fotografii și filmări nud, nici Bella Thorne nu spune că plănuiește să publice astfel de conținut pe contul său de OnlyFans. Aceasta va adopta o strategie similară cu cea a cântăreței Cardi B, oferind conținut din „culisele” vieții sale. Aceasta a promis fotografii personale și clipuri video, pentru o taxă de 20 de dolari pe lună. Desigur, 20% rămân la platforma OnlyFans, dar chiar și așa, Bella Thorne încasează câte 16 dolari în fiecare lună de la fiecare abonat, în fiecare lună.

Probabil că noul cont al Bellei Thorne are atât de mult succes atât de repede și pentru că aceasta a mai publicat în trecut fotografii nud. Hackerii i-au furat în urmă cu mai bine de un an fotografii de pe conturile personale online. Aceștia au încercat să o șantajeze, cerând bani pentru a nu publica fotografiile. Totuși, actrița a decis să publice de bunăvoie fotografiile în loc să plătească. Cel mai probabil, mulți dintre cei care s-au abonat se așteaptă la astfel de conținut pe o platformă precum OnlyFans.

Dar această situație nu a fost singura care implică nuditate din cariera ei. Bella Thorne este un regizor premiat și în domeniul pornografiei, aceasta regizând un scurt metraj numit Her & Him, care a primit „Vision Award” din partea platformei PornHub.

Bella Thorne spune că încasările pe care le face de pe platforma OnlyFans pentru a finanța operațiunile companiei sale de producție, dar și pentru a dona către cauze caritabile. Experiența sa pe platforma OnlyFans va fi folosită și pentru un viitor film pe care dorește să îl realizeze, ea dorind să afle mai multe despre interacțiunea pe platformă și ce este posibil prin intermediul acesteia.

sursa: CNN

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult