Artista Cardi B are acum și cont de OnlyFans

13.08.2020
Artista Cardi B are acum și cont de OnlyFans

Cardi B este una dintre vedetele internaționale fără prea multe inhibiții. Înainte să devină faimoasă pentru muzica sa, Cardi B a lucrat ca stripper profesional, iar aceasta nu s-a ferit niciodată să recunoască acest lucru. De altfel, în clipurile sale și în fotografiile de pe contul său de pe Instagram, aceasta apare de multe ori mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Astfel, vestea că aceasta tocmai și-a deschis un cont de OnlyFans ar trebui să îi bucure pe fanii ei.

Contul de OnlyFans al lui Cardi B nu va include fotografii nud

OnlyFans este o platformă care permite oricui să își creeze un profil pe bază de abonament, unde poate publica fotografii și clipuri nud pentru cei care plătesc. Având în vedere conținutul pe care oricum îl publică Cardi B pe internet, fanii probabil că se așteptau la fotografii și clipuri nud cu artista, însă anunțul acestui cont a explicat clar ce se va găsi pe acel cont.

Cardi B spune că a decis să creeze un cont de OnlyFans pentru a oferi fanilor care sunt curioși o privire în spatele cortinei. Practic, acolo vor putea să vadă lucruri mai personale despre artistă, dar și ce se întâmplă la filmările videoclipurilor sale. De altfel, primele imagini și filmări de pe contul său de OnlyFans vor fi de la filmările clipului piesei WAP, lansat de curând.

 

View this post on Instagram

 

Ok guys so now you can subscribe to my only fans! Yes I’ll be putting by BTS from WAP there ! And my day to day content.Also any rumors floating around.NO I WONT BE SHOWING PUSSY , TITTIES AND ASS .LINK IN BIO…It will be a place for only me and my fans.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Practic, artista pune o taxă de 4,99 dolari pentru fanii care vor să o urmărească mai îndeaproape. Aceasta a spus din start că nu se va dezbrăca și nu își va arăta părțile intime ale corpului pe OnlyFans. Anunțul acestui cont nou de social media a fost făcut pe Instagram, unde artista are și un link către acesta.

Cardi B este acum cel mai mare nume de pe platformă. Prima sa postare are deja 519 like-uri și 172 de comentarii și include secvențe de la cea mai recentă sesiune foto pentru coperta revistei Elle.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult