Serviciul Google Find My Device devine disponibil la nivel global. Va putea să găsească inclusiv telefoanele oprite

10.04.2024
Serviciul Google Find My Device devine disponibil la nivel global. Va putea să găsească inclusiv telefoanele oprite

Google a lansat noua versiune a serviciului Find My Device pentru utilizatorii Android din întreaga lume. Care sunt cele 5 moduri în care îți poți găsi dispozitivul pierdut?

Noua versiune Find My Device a fost lansată pe dispozitivele Android din întreaga lume, începând cu SUA și Canada. Cu o nouă rețea multifuncțională de peste un miliard de dispozitive Android, funcția te poate ajuta să-ți găsești rapid dispozitivele Android pierdute și articolele de zi cu zi. Iată care sunt cele 5 moduri în care îți poți găsi dispozitivul pierdut:

Localizarea unui telefon fără conexiune la internet

Puteți depista telefonul și tableta Android compatibile sunându-le sau vizualizând locația lor pe hartă în aplicație, chiar și atunci când sunt offline. Datorită hardware-ului Pixel specializat, proprietarii de Pixel 8 și 8 Pro își vor putea găsi și dispozitivele inclusiv dacă sunt oprite sau bateria este descărcată.

Poți localiza obiectele uzuale cu ajutorul tagurilor Bluetooth

Începând cu luna mai a acestui an, veți putea găsi obiecte de zi cu zi, cum ar fi cheile, portofelul sau bagajele, cu tagurile Bluetooth de la Chipolo și Pebblebee în aplicația Find My Device. Aceste taguri, create special pentru rețeaua Găsește-mi dispozitivul, vor fi compatibile cu alertele de urmărire pentru Android și iOS, pentru a vă proteja de urmărirea nedorită.

Aplicația găsește obiectele din apropiere

Dacă sunteți aproape de dispozitivul pierdut, dar aveți nevoie de puțin ajutor suplimentar pentru a-l găsi, în aplicație va apărea comanda „Găsiți în apropiere” pentru a vă ajuta să aflați exact unde se ascunde. De asemenea, veți putea folosi acest lucru pentru a găsi articole de zi cu zi, cum ar fi portofelul sau cheile, odată cu lansarea tagurilor Bluetooth.

Aplicația poate evidenția obiecte

De multe ori ni se întâmplă să pierdem prin casă obiecte uzuale, precum telefonul sau ceasul. Prin urmare, aplicația arată acum locația unui dispozitiv pierdut față de dispozitivele Nest din casă, ceea ce va face mai ușoară localizarea acestora.

Păstrați un ochi asupra obiectelor împrumutate

Find My Device vă permite să împărțiți lucruri cu alte persoane și să păstrați evidența acestora. De exemplu, puteți împrumuta cheia casei cu colegul de cameră, telecomanda televizorului cu prietenul sau bagajul cu un prieten de călătorie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult