Tastatura Gboard primeşte buton dedicat pentru trimiterea de selfie GIF-uri

22.01.2018
Tastatura Gboard primeşte buton dedicat pentru trimiterea de selfie GIF-uri

Google adaugă tastaturii Gboard pentru Android şi iOS o funcţie care va fi cu siguranţă apreciată de cei obişnuiţi să-şi „coloreze” discuţiile folosind gif-uri animate.

Pus într-o locaţie uşor vizibilă, noul buton selfie GIF permite crearea şi trimiterea rapidă de GIF-uri animate, folosind camera frontală sau principală a telefonului mobil.

Avem de ales între două moduri de redare: Loop şi Fast-Forward. Primul este modul tradiţional de prezentare a GIF-urilor animate, în care un clip cu o durată de până la 3 secunde este redat în mod continuu. Modul Fast-Forward permite filmarea timp de până la 1 minut, clipul rezultat fiind apoi comprimat într-o secvenţă redată la viteză mare.

Parte din următoarea actualizare a aplicaţiei, noua funcţie selfie GIF va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii tastaturii Gboard în cursul zilelor următoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult