Tinder anunță un abonament „pentru bogați” de 500 de dolari pe lună

04.04.2023
Tinder anunță un abonament „pentru bogați” de 500 de dolari pe lună

Tinder este deja una dintre cele mai de succes aplicații de mobil, reușind să încaseze sume imense anual pe baza abonamentelor sale care pun utilizatorii plătitori în fața celor care folosesc serviciul de dating în mod gratuit. Se pare însă că există o oportunitate de a crește semnificativ prețul, realizând astfel o zonă exclusivistă în cadrul aplicației, prin intermediul noului Tinder Vault. Noul abonament va costa 500 de dolari pe lună și va oferi avantaje cu mult peste abonamentele din prezent, care se opresc la 30 de dolari.

Tinder crede că există o piață pentru un serviciu de dating pentru persoane dispuse să cheltuie 500 de dolari pe lună pentru astfel de servicii

Pentru 500 de dolari pe lună, un abonat Tinder Vault ar putea să acceseze capabilități care nu existau până acum pe platforma de dating. Vorbim despre un „status special” în cadrul aplicației, dar și acces prioritar în căutări, împingând profilurile care plătesc mai mult în fața tuturor atunci când cineva caută să întâlnească persoane noi. Mai mult, va include un serviciu de concierge disponibil 24 de ore, care pare să fie un soi de „pick up artist” la comandă. Nu în ultimul rând, un „pașaport premium”, ar oferi accesul celor care plătesc la cele mai active și influente persoane de pe platformă.

Practic, acest pașaport premium creează un soi de „Tinder pentru bogați”, în care doar persoanele care își permit să plătească cei 500 de dolari lunar (sau 5.000 dolari într-o singură plată anuală) pot să se întâlnească și să vorbească prin intermediul platformei.

Tinder Vault

Toate aceste funcții sunt însă scrise „în creion”. Deși Tinder a confirmat că lucrează la Tinder Vault și că urmează să lanseze un abonament scump, toate aceste capabilități nu sunt încă finalizate sau promise că vor fi incluse în noul abonament. De altfel nici numele nu este unul final. Vault din engleză înseamnă „vistierie” în Română, ceea ce sugerează că este un spațiu închis unde sunt ținute „bogățiile”. Probabil că termenul nu este tocmai potrivit pentru a fi comercializat într-o manieră în care să nu pară că bogații încearcă să se separe de „săraci” pe platforma de dating, însă pare că descrie perfect ceea ce se va întâmpla odată ce serviciul va fi pornit.

sursa: FastCompany

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult