Titlurile articolelor revin pe X, dar sub altă formă

24.11.2023
Titlurile articolelor revin pe X, dar sub altă formă

Elon Musk, CEO-ul platformei X (anterior cunoscută sub numele de Twitter), a dezvăluit că titlurile articolelor de pe platformă vor reveni, dar cu o nouă abordare. Mai exact, titlurile vor fi afișate ca suprapuneri peste imagini.

Sub conducerea lui Elon Musk, Twitter a fost redenumită în X și a trecut prin mai multe schimbări, inclusiv posibilitatea de a publica tweet-uri mai lungi, videoclipuri de până la 2 ore, streaming și multe altele.

În octombrie, titlurile linkurilor distribuite pe X au început să dispară de pe platformă, o decizie menită să îmbunătățească valoarea estetică a fiecărui post. Cu toate acestea, titlurile sunt pe cale să reapară, de data aceasta sub forma unei suprapuneri pe imagine. Musk a menționat că fiecare pixel contează și că titlurile vor fi afișate în partea superioară a imaginii.

Motivul pentru care Elon Musk a eliminat în trecut titlurile din postări

Decizia inițială de a elimina titlurile, conform unui raport Fortune din august, a fost luată de Musk pentru a reduce spațiul vertical ocupat de un tweet pe ecran, permițând astfel afișarea mai multor postări în timeline-ul utilizatorilor. De asemenea, Musk considera că decizia va ajuta la reducerea clickbait-ului. Musk a încurajat și jurnaliștii să publice direct pe platformă, pentru a beneficia de mai multă libertate, cât și de venituri suplimentarea.

De asemenea, Elon Musk a anunțat recent și lansarea noului chatbot de pe X, numit Grok AI. Acest nou chatbot, destinat abonaților X Premium, urmează să fie lansat săptămâna viitoare.

Grok AI se diferențiază de alte chatboturi existente, cum ar fi ChatGPT, Bard și Bing AI, prin particularitățile sale distinctive și natura sa „rebelă”. Echipa XAI a descris Grok AI ca fiind inspirat din „Ghidul Autostopistului Galactic”, capabil să răspundă la întrebări mai provocatoare, evitate de alte sisteme AI și să ofere sugestii de întrebări cu o doză de umor sarcastic.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult