Twitter lansează aplicaţia Lite pentru mobil în alte 21 de ţări

15.08.2018
Twitter lansează aplicaţia Lite pentru mobil în alte 21 de ţări

Twitter a anunţat versiunea Lite a platformei de socializare încă din luna aprilie 2017, la momentul respectiv aceasta funcţionând ca şi aplicaţie web pentru browserul Chrome. În cele din urmă, Twitter a lansat şi o aplicaţie pentru mobil, disponibilă în magazinul Google Play începând cu luna decembrie a anului trecut.

Începând de astăzi, aplicaţia Twitter Lite este vizibilă şi pentru utilizatori din alte 21 de ţări, oferind acestora o alternativă pentru folosirea cu dispozitivele limitate din punct de vedere al memoriei RAM şi viteza conexiunii la internet.

Principala calitate prin care se face remarcată aplicaţia Twitter Lite este funcţia Data Saver, care permite utilizatorilor să încarce doar imaginile de care sunt interesaţi, ignorând restul fişierelor GIF sau JPG. În plus, putem salva tweet-uri şi thread-uri de  mesaje pentru vizionare ulterioară. Aplicaţia poate emite alerte pentru mesajele nou recepţionate şi include un „mod de noapte” care ajustează culorile interfeţei pentru folosirea în condiţii de lumină ambiantă redusă.

Lista celor 21 de noi ţări în care este disponibilă aplicaţia Twitter Lite include Argentina, Belarus, Republica Dominicană, Ghana, Guatemala, Honduras, India, Indonezia, Iordania, Kenya, Liban, Maroc, Nicaragua, Paraguay, Romania, Turcia, Uganda, Ucraina, Uruguay, Yemen şi Zimbabwe.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult