WhatsApp ți-ar putea șterge contul dacă ai una dintre aceste aplicații instalate

19.07.2021
WhatsApp ți-ar putea șterge contul dacă ai una dintre aceste aplicații instalate
Foto: Shutterstock

WhatsApp a anunțat, pe site-ul oficial, că utilizatorii care au anumite aplicații instalate pe telefoane riscă să își piardă conturile.

Cea mai populară aplicație de chat din lume a publicat anunțul pentru a explica de ce unii utilizatori au conturile suspendate. Aceștia folosesc aplicații alternative, precum WhatsApp Plus și GB WhatsApp, cu care accesează serviciul.

Compania le-a transmis utilizatorilor că riscă să își piardă definitiv conturile dacă nu trec la versiunea oficială de WhatsApp.

Aplicațiile alternative seamănă foarte mult cu cea originală, dar oferă mult mai multe funcții.

Citește și: E uluitor ce lasă în urma lor soldații americani care pleacă din Afganistan: „Poate peste 20 de ani…” 

WhatsApp Plus și GB WhatsApp le oferă utilizatorilor un nivel de personalizare mai ridicat și includ caracteristici pe care aplicația originală nu le are.

De exemplu, WhatsApp Plus oferă teme, posibilitatea de a crea stickere, mai multe emoticoane, dar și opțiuni pentru transferul de fișiere la calitate mare fără a folosi artificii.

Dezvoltatorii aplicației oficiale pregătesc și ei noi caracteristici. Mult așteptata funcție care permite utilizarea serviciului pe mai multe dispozitive simultan, fără a fi necesară conexiunea la internet a unui smartphone, a intra în faza de testare.

Sursa: WhatsApp.com

CITEȘTE ȘI:

În permafrostul din Siberia a fost descoperit ceva incredibil. „Practic, au rămas înghețate în timp”

WhatsApp Web: Ce trebuie să faci pentru a folosi WhatsApp în browserul computerului

Ce se întâmplă dacă instalezi Windows 11 și decizi că nu-ți place. Cum treci înapoi la Windows 10

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult