A fost livrat cu succes primul transport de bere cu un camion autonom [VIDEO]

27.10.2016

Uber şi Anheuser-Busch au reuşit să livreze cu succes primul transport de bere cu un camion autonom. Cursa a avut loc între Fort Collins şi Colorado Springs, pe o distanţă de 193 de kilometri.

 

Băutura a fost livrată pentru compania producătoare de bere Anheuser-Busch cu ajutorul unei tehnologii pentru maşini autonome care a fost dezvoltată de startup-ul Otto, care aparţine Uber.

Camionul a avut la bord un şofer profesionist, care putea să intervină în orice moment în cazul în care ceva nu funcţiona cum trebuie. Potrivit celor două companii, nu a fost nevoie de acesta pe timpul cursei.

 

 

Uber a cumpărat firma Otto în luna august a acestui an cu 680 milioane de dolari.

 

Anheuser-Busch vrea să implementeze tehnologia pe toate camioanele, pentru a le permite şoferilor să se odihnească mai mult. În fiecare an, compania face 1,2 milioane de livrări.

 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult