A fost livrat cu succes primul transport de bere cu un camion autonom [VIDEO]

27.10.2016

Uber şi Anheuser-Busch au reuşit să livreze cu succes primul transport de bere cu un camion autonom. Cursa a avut loc între Fort Collins şi Colorado Springs, pe o distanţă de 193 de kilometri.

 

Băutura a fost livrată pentru compania producătoare de bere Anheuser-Busch cu ajutorul unei tehnologii pentru maşini autonome care a fost dezvoltată de startup-ul Otto, care aparţine Uber.

Camionul a avut la bord un şofer profesionist, care putea să intervină în orice moment în cazul în care ceva nu funcţiona cum trebuie. Potrivit celor două companii, nu a fost nevoie de acesta pe timpul cursei.

 

 

Uber a cumpărat firma Otto în luna august a acestui an cu 680 milioane de dolari.

 

Anheuser-Busch vrea să implementeze tehnologia pe toate camioanele, pentru a le permite şoferilor să se odihnească mai mult. În fiecare an, compania face 1,2 milioane de livrări.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video