Dispozitiv smart, util în orice casă, disponibil la Lidl începând de joi

11.03.2022
Dispozitiv smart, util în orice casă, disponibil la Lidl începând de joi

Lanțul de magazine Lidl va vinde, începând de joi, 17 martie, un dispozitiv smart care este util în orice locuință.

Compania va oferi un cântar cu analizator corporal. Dispozitivul, marca Silvercrest Personal Care, va costa aproape 60 de lei. Dispozitivul va afișa greutatea corporală, indicele de masă corporală (IMC), necesarul de calorii, masa musculară și osoasă, precum și procentul de grăsime corporală și de apă.

Utilizatorii vor avea la dispoziție 12 spații de memorare.

Cântarul are funcție step-on, adică pornește automat la urcarea pe el. Oprirea se face, de asemenea, automat. Dispozitivul are dimensiunile 30 x 2,2 x 30 cm.

Aparatul funcționează pe baterii și suportă o greutate maximă de 180 de kilograme. Informațiile sunt afișate pe un ecran LCD monocrom (afișaj alb pe fundal închis la culoare). Afișarea tuturor informațiilor se face prin apăsarea a două butoane tactile aflate la baza display-ului.

Acest model nu dispune de aplicație dedicată pentru smartphone. Lidl a vândut un astfel de model în decembrie 2021.

Prețul cântarului oferit săptămâna viitoare de Lidl este avantajos. Un model similar, Medisana PSM, care suportă o greutate de 180 de kg și are 10 spații de memorie, este disponibil la prețul de 128 de lei pe eMAG.

CITEȘTE ȘI:

Lidl: Două jucării deosebite, disponibile începând de astăzi. Una are discount

Campanie de reduceri la Elefant.ro: Patru produse interesante, cu preț bun

Noutăți la Carrefour: Trei accesorii utile pentru posesorii de automobile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult