Imagini cu viitoarea Tesla de 25.000 de dolari ar fi apărut pe internet. Cum ar putea arăta Model 2

24.02.2023
Imagini cu viitoarea Tesla de 25.000 de dolari ar fi apărut pe internet. Cum ar putea arăta Model 2
Foto: Shutterstock

Este posibil ca Tesla să fi publicat pe internet imagini cu automobilul compact, accesibil, pe care îl pregătește.

La Tesla Battery Day din 2020, Elon Musk a anunțat că producătorul de mașini electrice pregătește un vehicul de 25.000 de dolari. Acesta se va numi, potrivit unor zvonuri, Model 2.

Miliardarul a mai spus și că modelul va fi „total autonom”. Această afirmație pare grăbită dacă ținem cont de problemele pe care le are Tesla cu sistemul Full Self-Driving.

Musk a spus, cu aceeași ocazie, că Tesla lucrează la un nou pachet de baterii, care are prețul redus cu 50%. Aceasta este cea mai scumpă componentă a unei mașini electrice.

Model 2 ar urma să fie produs la fabrica Tesla din Shanghai, China. Compania a primit deja mai multe ideei de design pentru mașină.

Citește și: Imagini cu primul automobil electric Xiaomi, modelul MS11, publicate pe internet

Acum, utilizatorii de rețele de socializare au descoperit, într-un clip video corporate publicat de Tesla recent, presupuse desene cu designul noului automobil.

Este acesta Tesla Model 2? (Foto: captură de ecran)

Mașina pare să fie semnificativ mai mică decât cele din oferta actuală a companiei, iar mulți oameni cred că este vorba despre Model 2.

Tesla are nevoie de un automobil accesibil cu caracteristici tehnice avansate pentru a se menține lider de piață. Hyundai se pregătește să lanseze Ioniq 6, care are preț mai mic și autonomie mai mare decât Tesla Model 3. Mai mult, rivalele din Europa – precum BMW, Polestar sau Mercedes-Benz – lansează pe bandă rulantă modele cu autonomie foarte mare, ceva ce găseai până recent doar la Tesla.

Clipul video în care aparent este inclus designul Model 2:

Sursa: Electrek

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult