Lew Hilsenteger, de la Unbox Therapy, și-a cumpărat mașină electrică. Modelul ales

10.01.2021
Lew Hilsenteger, de la Unbox Therapy, și-a cumpărat mașină electrică. Modelul ales
Foto: captură de ecran

Lewis George Hilsenteger, fondatorul canalului Unbox Therapy de pe YouTube, și-a cumpărat primul lui automobil electric. Canadianul nu a ales un model Tesla, așa cum au alte vedete de pe YouTube, precum MKBHD, ci a optat pentru un Porsche Taycan Turbo S.

Hilsenteger a scris, pe YouTube, că decizia a fost una dificilă, deoarece ambele companii produc mașini excelente.

Citește și: „Călător în timp?”: 12 previziuni incredibile făcute de Bill Gates înainte de anul 2000

Porsche Taycan este un vehicul electric preferat de multe celebrități. Modelul este deținut de miliardarul Bill Gates (care a fost criticat de Elon Musk pentru că nu a ales o Tesla), actorul Will Smith și sportiva Simona Halep.

Tesla nu stă rău, de asemenea, când vine vorba de utilizatori celebri. Printre vedetele care dețin mașini produse de compania lui Elon Musk se numără Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Jennifer Garner, Cameron Diaz și Morgan Freeman.

Citește și: Modelul Tesla preferat de celebritățile de la Hollywood. Plus: Top 10 mașini folosite de actori

Lew spune că Tesla e superioară pe domeniile software și condus autonom, dar Porsche Taycan oferă acea senzație de mașină de curse. Versiunea Turbo S deținută de fondatorul Unbox Therapy costă cel puțin 200.000 de dolari.

Cererea pentru Taycan este atât de mare încât producătorul auto a împrumutat sute de angajați de la compania mamă, Audi. Situația a determinat marca germană să dubleze ținta de producție din primul an, de la 20.000 de unități la 40.000, potrivit CNBC.

Unbox Therapy este unul dintre cele mai populare canale de tehnologie de pe YouTube, cu peste 17,8 milioane de abonați.

Sursa: YouTube/Unbox Therapy

Urmărește Go4IT.ro pe Google News