Nissan a vândut pentru prima dată o maşină pe Twitter

08.07.2016
Nissan a vândut pentru prima dată o maşină pe Twitter
Un dealer Nissan din Spania a vândut, în premieră pentru industria auto din Europa, o maşină pe Twitter, a anunţat compania japoneză. Utilizatorul reţelei de microblogging Raul Escolano a folosit hashtag-ul #compraruncocheportwitter („Cumpără o maşină pe Twitter”), prin care i-a promovact pe producătorii şi dealerii auto din Spania să-i vândă un automobil prin intermediul acestei platforme. 
 
Citeşte şi: Alibaba a prezentat prima sa maşină inteligentă. Preţurile încep de la 22.300 dolari
 
Antamotor, un dealer Nissan din A Coruña, a răspuns provocării. Firma a folosit aplicaţia Periscope pentru a-i oferi lui Escolano un tur virtual personalizat al modelului X-Trail. 
 
 
Raul a publicat pe Twitter şi un sondaj în care le-a cerut urmăritorilor să voteze cea mai bună maşină din câteva modele selectate de el. Nissan X-Trail a câştigat cu 43% din voturi. 
 
Cheile maşinii i-au fost livrate lui Escolano printr-un curier, iar maşina a fost ridicată de la cartierul general din Spania al Nissan. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video