Noi dispozitive interesante în oferta Lidl. Cât costă un starter auto cu baterie

01.11.2023
Noi dispozitive interesante în oferta Lidl. Cât costă un starter auto cu baterie

Lidl, bine-cunoscutul lanț de supermarketuri, continuă să diversifice gama sa de produse introducând noi dispozitive auto în oferta sa. Vedeta acestei săptămâni este starterul auto cu baterie, un accesoriu esențial pentru orice șofer care se confruntă cu problemele sezonului rece. Printre alte produse disponibile se numără încărcătoare, redresoare și cabluri de pornire, toate concepute pentru a menține vehiculul funcțional.

Starterul auto este un dispozitiv compact, dar puternic, gata să vă ajute să porniți mașina în cazul unei defecțiuni a bateriei. Este un companion de încredere pentru călătoriile lungi, asigurându-vă că nu veți rămâne blocați din cauza unei baterii descărcate. Acest dispozitiv este nu numai funcțional, dar și accesibil. Prețul de doar 249 RON (sau 219 RON pentru clienții Lidl Plus) reprezintă o soluție rentabilă pentru situații de urgență.

Lidl oferă o varietate de accesorii auto

Pe lângă starterul auto, Lidl oferă o varietate de alte accesorii auto. Încărcătorul este un instrument util pentru a menține bateria mașinii la niveluri optime, mai ales în zilele reci când bateriile sunt mai predispuse la descărcare. Încărcătorul are un preț de 249 RON.

Pe de altă parte, redresorul este esențial pentru menținerea sănătății bateriei, prelungindu-i durata de viață și asigurându-se că este gata să furnizeze energia necesară ori de câte ori este nevoie. Redresorul are un preț de 70 RON și este compatibil cu toate bateriile pentru autoturisme și motociclete cu 6V sau 12V. Atât lungimea cablului de încărcare, cât și lungimea cablului de alimentare, au 2 metri. De asemenea, dispune de o funcție de încărcare în implusuri pentru revigorarea bateriilor descărcate și are o tensiune de funcționare între 220-240 V.

În plus, cablurile de pornire sunt o soluție tradițională, dar eficace, pentru a face față unei baterii descărcate. Acestea sunt ușor de utilizat și o alternativă excelentă dacă preferați o abordare manuală pentru a porni mașina. Cablurile sunt durabile, cu cleme robuste care asigură o conexiune solidă între baterii. Pornesc de la prețul de 59 RON și sunt compatibile cu motoarele pe benzină de până la 5.500 CM3.  Cablurile au o lungime de 3,5 metri.

Link-ul către catalogul complet poate fi accesat aici!

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult